Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ја имам ОТ 806ка, кажи што ти треба може ќе помогнам :)
да не знаеш некој сајт каде што можам да симнам теми ?? и кажи ми дали ти има правено тебе проблеми моб кога ќе ставиш мемориска да не ја прочита моментално имам мемориска картичка во мобилниот ама неја чита :cautious:

да не знаеш некој сајт каде што можам да симнам теми ?? и кажи ми дали ти има правено тебе проблеми моб кога ќе ставиш мемориска да не ја прочита моментално имам мемориска картичка во мобилниот ама неја чита :cautious:

Ауу за теми не знам, немам симнувано. А иначе за тоа мемориската и мене ми правеше проблеми, ја ставам картичката и доколку малку го чукнам веднаш не ми ја читаше ми пишуваше No card inserted така нешто, пробај повеќе пати ставај вади вајда ќе може, а ако не бива така чукни го може ќе ти ја прочита :ROFLMAO:

дечки ај едно прашање. другарче има ХТЦ експлорер и ска да проба да направи нешто. од кај него од телефон се има логирано друг другар и падна кладба дека иако пасвордот не е зачуван може некако да се дознае со поврзување со компјутер. кажете ми дали е воопшто изводливо ова и ако е како да се направи тоа?

Дечки има некој што е запознаен со цените на телефоните во продавниците низ Германија? Сакам да земам некој добар телефон до 150 евра па нема да е на одмет некој предлог и совет од поупатените. :)
Цените се отприлика како кај нас, некое евро помалку. Поевтини се со договор, ама не може да склопиш договор ако немаш сметка во банка, а не може да отвориш сметка во банка ако немаш траен (или дозвола за подолг) престој. Побарај во Conrad, Media Markt, можеш и во o2 (еден од операторите), само што кај операторите цените им се поволни ако ги земеш со претплата, а само телефоните им се нијанса поскапи отколку во Конрад.

Да ве прашам нешто итно.. Имам xperia x8 и сакам хард ресет да и направам. Ама прашањето ми е, дали со тоа и backup-от што го имам направено ќе се избрише? Ако е да, дали можам да го префрлам некако во компјутер па по ресетирањето да го вратам?

Имам Sony Ericsson s302 и имам проблем кога зборувам со некој или да му сецнам а да ми врати после ми паѓа мрежата . Некое чаре како да го средам тоа ?

Да ве прашам нешто итно.. Имам xperia x8 и сакам хард ресет да и направам. Ама прашањето ми е, дали со тоа и backup-от што го имам направено ќе се избрише? Ако е да, дали можам да го префрлам некако во компјутер па по ресетирањето да го вратам?
Бекапот затоа се прави, тој оди во мемориската картичка и не се брише со форматирање
слободно форматирај го, оди во бекап апликацијата направи си ресторе и готово
--- надополнето: 4 декември 2012 во 18:54 ---
Некој нешто со Samsung S3 Mini? Го има во т-мобиле...
На која цена би го земал?
вака е добро телефонче, сеуште е ново и нема многу купено/користено ама и е соленко
--- надополнето: 4 декември 2012 во 18:56 ---
Имам Sony Ericsson s302 и имам проблем кога зборувам со некој или да му сецнам а да ми врати после ми паѓа мрежата . Некое чаре како да го средам тоа ?
На вип си ? ако не тогаш е најверојатно до мрежата на тел. како и да е ако е тоа не се исплати да го поправаш

На која цена би го земал?
вака е добро телефонче, сеуште е ново и нема многу купено/користено ама и е соленко
500 денари претплата, и 11.000 телефонот + договор на 2 години

Алтернатива ти е Desire X, скоро исти перформанси имаат а би требало да е поефтин хатецето
HTC-то е околу 6000 денари. Интересна цена.

Инаку ми спомна некој Xperia P, исто цена се... а гледам и на нет го фалат баеги. Ти паднал в рака?

HTC-то е околу 6000 денари. Интересна цена.

Инаку ми спомна некој Xperia P, исто цена се... а гледам и на нет го фалат баеги. Ти паднал в рака?
Тој треба да е поскап од хтц-то, самсунгот е пренапумпана цената, а икспериа П вака е добар ама батеријата е мн слаба, незадоволителна камера навечер и сл.

јас на твое место би го одбрал хтц-то, бест бај за таа цена

Samsung SGH-B300, ми побараа 300 денари за декодирање, а не вреди толку телефонот... Ако може да ми кажете код стварно фала. Ми вика погрешен сим кога го вклучувам...

тух, едночудо пари ти побарале:) си се запрашал ли колку нив ги чини опремата, та треба и тие луѓе да заработат и однесат дома лепче:)

тух, едночудо пари ти побарале:) си се запрашал ли колку нив ги чини опремата, та треба и тие луѓе да заработат и однесат дома лепче:)
Другар, во Моби Ричи овој телефон е 250 денари, декодиран...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom