Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, ако може ваша помош за мобилен...треба да го продолжам договорот, и се мислам помеѓу 2 телефона.
Дали да земам HTC Desire X за 2990 денари, или Samsung Galaxy S Advance за 5990 денари?

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4951&idPhone2=4469
Samsung е болје.Еве ти карактеристики за 2-та модела

Имаш назад неколку страни објаснето за него и во темата Телфон vs Телефон на кратко беше потенцирано да не се зима тој телефон поради слабата внатрешна меморија и 256 рам и дека премногу лагувал
izvini prijatel, kako sto mozat drugi da zborat deka laguval taka da ja mozam da zboram deka telefonot e super voopsto ne laguva tacot reagira normalno insatlacijata super , skrolot e super odnosnose e dobro osven ke se slozam za memorijata deka e malku 150 mega, ali za tie pari e dobar, a sto ako dades 25000 za HTC one X koj sto koci??!!! sto togas

izvini prijatel, kako sto mozat drugi da zborat deka laguval taka da ja mozam da zboram deka telefonot e super voopsto ne laguva tacot reagira normalno insatlacijata super , skrolot e super odnosnose e dobro osven ke se slozam za memorijata deka e malku 150 mega, ali za tie pari e dobar, a sto ako dades 25000 za HTC one X koj sto koci??!!! sto togas
Јас само потенцирав на кратко што имаше постирано претходно и кој совети ги дадоа повекето членови така да останува на тој што сака да го земе телефонот да си процени дали треба да го земе или не

Дали има шанса некаде да направам замена, да дадам HTC Explorer + доплата за HTC Desire C?
И ако има шанса, колкава би била доплатата?
Explorer-от е со уште година и пол гаранција.

Па оди по мобилариве зависи кој ќе ти го откупи и колку пари ќе ти дадат тоа е секаде различно
Батали мобилари не даваат ич, за 1 000 ден. сакаа да ми го земат, а само една недела користен продажна цена му е од околу 110 евра на ново.. :pos: Ќе си чекам на оглас сепак...

Простете им на неупатените, може ли некој да ми каже дали се исплати разликата во цена меѓу iPhone 4 i 4s? И дали во Скопје се уште ги има нови да се купат?

Простете им на неупатените, може ли некој да ми каже дали се исплати разликата во цена меѓу iPhone 4 i 4s? И дали во Скопје се уште ги има нови да се купат?
Според мене не, многу блиску се, не е огромна разликата како 3г и 3гс да речеме во брзината поддршката и сл.
нов 4ка нема да најдеш а 4с можеби

Колку пари е да се направи конекторот? т.е валјда така се вика тоа кај што се полни прави проблеми? ако може брз одговор :) инаку се работи за nokia 6300 :)

Можеби најголема видлива разлика е камерата. 4Ѕ има одлична камера. Во ракување, не знам колку ќе осетиш разлика.

Треба да проложам договор од T-Mobile, и сакам да земам нов телефон. Во комбинација ми се само три модела(можност/избор), Sony Xperia J, HTC Desire X, LG Optimus L7. На што да одам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom