Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Другар ми има Alcatel OT 985
И неможе да инсталира апликации у СД картицата. Гуглав на нет и дознав дека тоа е така ради андроид 2.2.
Како да инсталира апликации у СД картицата? Дури и кога го поврзува преку усб картицата не му ја чита.
Има еден гајд, али тој е доста тежок.

Другар ми има Alcatel OT 985
И неможе да инсталира апликации у СД картицата. Гуглав на нет и дознав дека тоа е така ради андроид 2.2.
Како да инсталира апликации у СД картицата? Дури и кога го поврзува преку усб картицата не му ја чита.
Има еден гајд, али тој е доста тежок.
Колку шо знам јас за да може да инсталира апликации и игри на мемориска картичка најпрвин треба да направи рутирање на телефонот, одреден број на апликации имаат можност да се инсталираат на картичка.

Колку шо знам јас за да може да инсталира апликации и игри на мемориска картичка најпрвин треба да направи рутирање на телефонот, одреден број на апликации имаат можност да се инсталираат на картичка.

Туториал за рутирање на тој телефон?

Незнам колку е за тука ова но.
Имам Sony Ericsson w595 и кога прееска пробав да го приклучам на компјутер,компјутерот не го препознава.Чаре?
До скоро си беше ок,ама денес заебава.

Има ли некој Sony Xperia S и дали е задоволен од телефонот.

Sakam da prasam nesto kako I kade mozam od telefonot ( Sony Ericsson arc s ) da si simnam igra naprimer need for speed I da si ja instaliram

HTC Wildfire ..само вибрира 3пати и свети зеленко (портокалово кога е на USB) ..
PC'то го препознава како Qualcomm diagnostic mode, понекогаш и како Android phone .. :/

чаре?

Имам Samsung galaxy y pro и често ми јавува проблем ,,SD card unexpectedly removed'' и не ми ја чита картичката. Морам или да го ресетирам телефонот или да почекам некое време и после све си е у нормала. До што ќе да е проблемот?

абе треба ли нешто да се подесува за видео повик ?? пуштена 3г мрежа правам видео повик и ме јебе вика тој што му се јавувам нема таква функција а и кај него е се нормално пуштено

Водафон смарт 2 да го земам од вип на пост пејд... коридан е само за вип или можам на др мрежи да го користам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom