Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://versusio.com/en/lg-optimus-l7-p700-vs-sony-xperia-jXperia J или LG Optimus L7?
Знам дека не зборам од памет туку зборам од искуство.Во моментов скоро ден и 23 часа е уклучен телефонот со чачкање на нет, зборење, играње батеријата е на 45%Не е точно,ноќе не вади баш добри слики,а батеријата со повремено чачкање неможе повеќе од ден и пол а сестра ми има Arc S,камерата е тука негде само незнам какви слики вади ноќе,иначе да P-то е подобар од Arc S..
Сакаш да кажиш дека икспериа пи трае ден и пол со нормално користење?Знам дека не зборам од памет туку зборам од искуство.Во моментов скоро ден и 23 часа е уклучен телефонот со чачкање на нет, зборење, играње батеријата е на 45%
Она што го пишав е од мое искуство, ако ептен ти е за играње игрици телефонот можеш батеријата да ја исцедиш и за помалку од пола ден.
Инаку екранот најмногу ја црпи батеријата и тоа со исклучен BRAVIA Engine. Во секој случај ако си во можност земи прочепкај го па потоа одлучи се зашто секој на различен начин го користи и различно мислење си има за телефонот.
Неможам да ги ставам нешто ноќните слики од P и Arc S,кога ќе можам ќе видиш,иначе малце посветли се на Arc S,ама некако боите се поживи на P-то..Епа ајде биди малце детектив и види шо слики вади а стварно јас се мислам помеѓу овие два модела однсонсо помеѓу Пи и Арч (само арч) само сеа прашање е кој е бољи а на Пи-то може ден да му тера батеријата со еден два саати на нет и неколку јавувања?
Стави ги на photobucket и оттаму клај линкови.Неможам да ги ставам нешто ноќните слики од P и Arc S,кога ќе можам ќе видиш,иначе малце посветли се на Arc S,ама некако боите се поживи на P-то..
Ставив погореСтави ги на photobucket и оттаму клај линкови.
Arc S ми изгледа подобро, Xperia P дава неприродни бои - на основа на приложеното.Ставив погоре![]()