Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има сретнато теми (Themes) за Samsung D900i? Доколку постојат, ако може линкче за даунлоад. : )

Имаm sagem my750x ја ставам мемориската картичка и се убаво си работи го приклучувам моб со PC[preku usb kabel]и ставам мп3 слики.. и кога пробам да отворам во телефонот не ги чита [А од некој друг телефон преку bluetooth кога префрлам ги чита] .ПОМОШ!

Купив sagem my 721x и во него има кабле за усб ама нема ЦД со програма. Дали можи од нет да се спушти и ако може линк да ми кажете?:smir:

Треба да инсталираш драјвери за сагем јас така направив за мојот му750х а тие ке ги најдеш на planetsagem.com ќе мораш да се регистрираш ке ги симнеш драјверите и потоа само со копи пасте си префрлаш:toe:

Имам Нокиа 6600 Slide ,и стакленцето од камерата позади ми е изгребано и пола слики ги вади така бледи :( Некој од поискусните да каже дали може да се смени,и ако може колку би чинело тоа :)

Nokia_6600_Slide_Back.JPG

E,позади стакленцето на камерата :kesa:

Тоа со маска иде посебно го нема ... или па од стара маска некој да ти извади

не ни може да се извади од маската и да биде монтирано како фабрика. Нека си купи маска, 25евра е орг. 13/14 е добра копија.

е вака
зедов едно mp3 плеерче LG еве вакво http://news.softpedia.com/news/LG-FM33-Mp3-Player-Review-71727.shtml и има опција за да подржува некој видео формат ама незнам кој пробав со avi 3gp mp4 и ниеден формат не може да препознае ако може кажете кој формат на видео би можело да препознае

е вака
зедов едно mp3 плеерче LG еве вакво http://news.softpedia.com/news/LG-FM33-Mp3-Player-Review-71727.shtml и има опција за да подржува некој видео формат ама незнам кој пробав со avi 3gp mp4 и ниеден формат не може да препознае ако може кажете кој формат на видео би можело да препознае

Смали резолуција и смали фрејма до 15fps поддржува

Kako da instaliram krakirani N-gage 2.0 igri na nokia 5630 xpress music.Probubvav no mi kazuva file coruuped.Ili pak kade da najdam seriski kodovi za igrite.

имам нокиа н95 8г вејќе некој 2 и нешто години. Во последно време мн ми кочи и има понекогаш проблеми и со камерата. Пробав да му напраам упдате ама ми се гаси телефонот на сред упдате

некоја друга помош?

имам нокиа н95 8г вејќе некој 2 и нешто години. Во последно време мн ми кочи и има понекогаш проблеми и со камерата. Пробав да му напраам упдате ама ми се гаси телефонот на сред упдате

некоја друга помош?

Формат ...

За форматирање на симбианец ... хард формат брише се што сте ставале во телефонската меморија (слики, песни ...) следете го ова

На исклучен телефон држете ги притиснати овие три копчиња: YES (за кревање на повик) + 3 (тројката) + * (ѕвезда) и така притиснати држете ги и вклучете го телефонот од копчето за вклучување ... ако не ви помогне повторете ја пак постапката

обично кај поновиве нокии после формат бара да се кликне регион саат ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom