Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Купив sagem my 721x и во него има кабле за усб ама нема ЦД со програма. Дали можи од нет да се спушти и ако може линк да ми кажете?:smir:

За што ќе ти е програма?

На мемориската картичка на нокијата (5530експрес мјузик) сум ја заклучил со пасворд а го заборавив пасвордот и немам пристап кон песни, слики, игри, апликации и слично... помош?!

На мемориската картичка на нокијата (5530експрес мјузик) сум ја заклучил со пасворд а го заборавив пасвордот и немам пристап кон песни, слики, игри, апликации и слично... помош?!

Ако не ти текне на кодот однеси ја во мобилара пр. кај некро ќе ти ја декодира

Па онаа што оди заедно со мобилните на цд за префрлање на слики, музика и некој такви работи

1. Зимаш USB кабелот
2. Едниот крај го ставаш во мобилниот
3. Другиот крај го ставаш во РС
4. Префрлај си што сакаш со COPY-PASTE
5. :toe:

На мојта нокија 5530 не сака да инсталира ништо?

На мојта нокија 5530 не сака да инсталира ништо?

За да ви се инсталираат сите апликации направете го следново

Menu > tools > App. manager > options > settings > software installation - наместeте го на "all"

вака некако веројатно е и за 5530 пробај па пиши

Дали Wireless LAN е исто што и WiFi? Бесплатен интернет кај што има таква зона?

А да, за мобилниов колку пари би дале?

За да ви се инсталираат сите апликации направете го следново

Menu > tools > App. manager > options > settings > software installation - наместeте го на "all"

вака некако веројатно е и за 5530 пробај па пиши

Батка се си е наместено под дифолт...не беше ништо изменето...незнам што е симнав од интернет и други апликации си викам тоа де не е ама не е...

Батка се си е наместено под дифолт...не беше ништо изменето...незнам што е симнав од интернет и други апликации си викам тоа де не е ама не е...

Епа батка што ти пишува кога несака да се инсталира ? certificate error или ? треба хак да и направиш да ти прима unsigned апликации

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom