Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Веројатно е дебилно прашањево, ама што значи тоа Е-то што стои до мрежата на ајфон? На пост-пејд сум, да не ми е уклучен интернетот, или само значи дека мрежата е edge? Некој нека ме просветли плиз :pipi:

Веројатно е дебилно прашањево, ама што значи тоа Е-то што стои до мрежата на ајфон? На пост-пејд сум, да не ми е уклучен интернетот, или само значи дека мрежата е edge? Некој нека ме просветли плиз :pipi:

Е значи EDGE точно, најлесно да видиш дали ти цица кредит, исклучи вифи и пробај да отвориш AppStore на пример, ако ти го отвори значи треба да го исклучиш едге-то со BossPrefs од Cydia, ако ти рече немаш нет конекција тогаш не ти цица :smir:

па пиши што бидна

Е значи EDGE точно, најлесно да видиш дали ти цица кредит, исклучи вифи и пробај да отвориш AppStore на пример, ако ти го отвори значи треба да го исклучиш едге-то со BossPrefs од Cydia, ако ти рече немаш нет конекција тогаш не ти цица :smir:

па пиши што бидна

Не мора да значи ;) Тоа ја опишува ќелијата во која се наоѓа. На пример ако нема EDGE во ќелијата каде што моментално се наоѓа, ќе му пишува G (GPRS). Мене постојано ми пишува Е, па за да одам на интернет, треба да се конектирам :smir:

Ова не е за iPhone, но сепак би требало да е истото објаснување за сите телефони. Прости ако грешам :)

па пиши што бидна

Пробав прво и се уклучи на интернет, па се јавив на 122, исклучив интернет и сега не се приклучува, вика дека не сум претплатена за интернет услуги. Ќе го оставам да си седи интернетот исклучен, и така имам вифи сегде, не ми ни треба мобилен интернет, па ако ми притреба, секогаш можам да го уклучам за 2 минути. Иако, горе се' уште стои Е-то, па веројатно е како што пиша членов над мене.
Фала :smir:

И заборавив да прашам, delivery report за пораки нема ајфонов? Пошто не можам да најдам во опциите :toe:

Нема, освен ако не го џејлбрејкуваш па преку Cydia, ама тоа малце тешко со новите од T-Mobile :smir:

Си го заборавив ПИН-от :tv:
Постои некаков начин да го дознаам, зашо ми текнуваат бројките како низ магла, а целиот не ? :)

Постои некаков начин да го дознаам, зашо ми текнуваат бројките како низ магла, а целиот не ? :)

Имаш 3 шанси да го утнеш, после ќе ти бара PUK број, тој го имаш на документот/картичката што си ја купил.

Има некакви шанси на број на претплата од Т-Мобајл да се уклучат тие 150те бесплатни пораки?

Пробав прво и се уклучи на интернет, па се јавив на 122, исклучив интернет и сега не се приклучува, вика дека не сум претплатена за интернет услуги. Ќе го оставам да си седи интернетот исклучен, и така имам вифи сегде, не ми ни треба мобилен интернет, па ако ми притреба, секогаш можам да го уклучам за 2 минути. Иако, горе се' уште стои Е-то, па веројатно е како што пиша членов над мене.
Фала :smir:

И заборавив да прашам, delivery report за пораки нема ајфонов? Пошто не можам да најдам во опциите :toe:

За delivery report додади го (ако го немаш) сорсот http://cydia.xsellize.com/ и во него или на search барај iPhoneDelivery, инсталирај го и толку :smir:

Отиди на бајачка да ти го каже :pos2: се зезам ако не го знаеш пинот утни го 3 пати и пиши го пукот

http://www.one.mk/default.aspx?pArtID=1804&pos=4

Помош!!!

Имам активирано пакет 400 минути (можете да видите на линкон погоре подетално)
Кој знај како да го исклучам пакетов нека пиши побрзо. Плс. фала. :)

http://www.one.mk/default.aspx?pArtID=1804&pos=4

Помош!!!

Имам активирано пакет 400 минути (можете да видите на линкон погоре подетално)
Кој знај како да го исклучам пакетов нека пиши побрзо. Плс. фала. :)
Ќе се јавиш на 181 мислам, кај што го активира, и ќе побараш да ти ги деактивираат, и мислам дека пасворд ќе ти побараат. :toe:

Ај сеа мене ПОМОШ!!!
Имам NOKIA N95 8GB, и ми падна џојстичето околу дугмето во центарот, тоа што е за горе долу лево десно. Дали има некаква шанса да се смени само тој дел, или дали има шанса да го сменам само делот што е како метален,(meni, yes, no,shortcuts) а да не ја сменувам цела маска???

Има некакви шанси на број на претплата од Т-Мобајл да се уклучат тие 150те бесплатни пораки?
za da ti se uklucat tie 150 poraki treba da stais 150 minimum kredit a ti na pretplata ne mozess taka da ne!

Ќе се јавиш на 181 мислам, кај што го активира, и ќе побараш да ти ги деактивираат, и мислам дека пасворд ќе ти побараат. :toe:

Ај сеа мене ПОМОШ!!!
Имам NOKIA N95 8GB, и ми падна џојстичето околу дугмето во центарот, тоа што е за горе долу лево десно. Дали има некаква шанса да се смени само тој дел, или дали има шанса да го сменам само делот што е како метален,(meni, yes, no,shortcuts) а да не ја сменувам цела маска???

Може само предна горна тастатура да се смени :helou:

Купив sagem my 721x и во него има кабле за усб ама нема ЦД со програма. Дали можи од нет да се спушти и ако може линк да ми кажете?:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom