Torte Mobile
Модератор
- Член од
- 29 ноември 2007
- Мислења
- 7.099
- Поени од реакции
- 1.887
....
Ако не си направил претходно бекап или ако не си ги ставил на пц, тогаш неможеш да ги вратиш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
....
Веројатно е дебилно прашањево, ама што значи тоа Е-то што стои до мрежата на ајфон? На пост-пејд сум, да не ми е уклучен интернетот, или само значи дека мрежата е edge? Некој нека ме просветли плиз![]()
Е значи EDGE точно, најлесно да видиш дали ти цица кредит, исклучи вифи и пробај да отвориш AppStore на пример, ако ти го отвори значи треба да го исклучиш едге-то со BossPrefs од Cydia, ако ти рече немаш нет конекција тогаш не ти цица :smir:
па пиши што бидна
Е значи EDGE точно, најлесно да видиш дали ти цица кредит, исклучи вифи и пробај да отвориш AppStore на пример, ако ти го отвори значи треба да го исклучиш едге-то со BossPrefs од Cydia, ако ти рече немаш нет конекција тогаш не ти цица :smir:
па пиши што бидна
Си го заборавив ПИН-от :tv:
Постои некаков начин да го дознаам, зашо ми текнуваат бројките како низ магла, а целиот не ?![]()
Пробав прво и се уклучи на интернет, па се јавив на 122, исклучив интернет и сега не се приклучува, вика дека не сум претплатена за интернет услуги. Ќе го оставам да си седи интернетот исклучен, и така имам вифи сегде, не ми ни треба мобилен интернет, па ако ми притреба, секогаш можам да го уклучам за 2 минути. Иако, горе се' уште стои Е-то, па веројатно е како што пиша членов над мене.
Фала :smir:
И заборавив да прашам, delivery report за пораки нема ајфонов? Пошто не можам да најдам во опциите![]()
Си го заборавив ПИН-от :tv:
Постои некаков начин да го дознаам, зашо ми текнуваат бројките како низ магла, а целиот не ?![]()
Ќе се јавиш на 181 мислам, кај што го активира, и ќе побараш да ти ги деактивираат, и мислам дека пасворд ќе ти побараат.http://www.one.mk/default.aspx?pArtID=1804&pos=4
Помош!!!
Имам активирано пакет 400 минути (можете да видите на линкон погоре подетално)
Кој знај како да го исклучам пакетов нека пиши побрзо. Плс. фала.![]()
za da ti se uklucat tie 150 poraki treba da stais 150 minimum kredit a ti na pretplata ne mozess taka da ne!Има некакви шанси на број на претплата од Т-Мобајл да се уклучат тие 150те бесплатни пораки?
Ќе се јавиш на 181 мислам, кај што го активира, и ќе побараш да ти ги деактивираат, и мислам дека пасворд ќе ти побараат.
Ај сеа мене ПОМОШ!!!
Имам NOKIA N95 8GB, и ми падна џојстичето околу дугмето во центарот, тоа што е за горе долу лево десно. Дали има некаква шанса да се смени само тој дел, или дали има шанса да го сменам само делот што е како метален,(meni, yes, no,shortcuts) а да не ја сменувам цела маска???