Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Ако може некој да ми каже каде да симнам драјвери за USB за Samsung за да го поврзам со компјутерот бидејќи кога го купив ми го дадоа само кабелот без CD.

Кажи ми за кој поточно модел на самсунг ти треба и ќе ти дадам ;)

Imam SE P990i, znam deka mozi internet konekcijata od mob da ja rabotam preku USB Cable-ot....koj sluzi za polnenje,transfer na podatoci...

Daj pomos ve molam....bidi itna mi e rabotava....zaminuvam na teren a tamu...nema ni Wireless ni nisto....i izvinete za latinicava:)
сори немам мн искуство со телефонов, но секој телефон со писи суитот има опција да јаде компјутерот интернет преку гпрс-то на телефонот, прочепкај го писи суитот малце...

imam samsung e590 si go kupiv u sabotata od kosmofon i sea u paketot dojde i usb kabelce i sea doma doagam i kabelot ne raboti i ne mozam da prefrlam nisto od kompjuter!!! HELP!!!

Неколку поста погоре имам ставено линк за да симнеш драјвери за пц-то, инсталирај ги, и после ќе работи ... КЛИКНИ МЕ ;)

Сложена процедура е инсталирањето на јава на самсунг ... не најдов некој соодветен туториал за е590

Ми треба некое програмче како Black List ама за SE P1.

Јас, пак.
Направив и мастер рисет на телефонот, ама пак остана проблемот со неприкажување на букви. Значи да повторам, SЕ k800i кој не прикажува букви во одредени јава апликации, во медиа плеерот и сл.

Loading = o i g
Call = ll
Start application = S r app c o

Чаре?

Јас, пак.
Направив и мастер рисет на телефонот, ама пак остана проблемот со неприкажување на букви. Значи да повторам, SЕ k800i кој не прикажува букви во одредени јава апликации, во медиа плеерот и сл.

Loading = o i g
Call = ll
Start application = S r app c o

Чаре?
Сакаш да ти го дам мојот смена? К750и? Не е многу работен :)
Инаку можеби имаш проблеми со софтверот, треба да се смени.

Aj malku pomos: imam Samsung d900i. Od pred izvesno vreme, na nekolku dena i se gasit displejot, pa mora mobilniot od novo da go uklucuvam. do so moze da bide problemot??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom