Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам nokia n82, не знам како да инсталирам n-gage игри? Можи некој да ми поможи?

инсталирај прво емулатор па потоа игрите... на форум.гсммкд.цом ке најдеш.

Хм.. вака не знаев каде да го поставам прашањето, па затоа тука.:)

Сакам да го земам овој модел на Нокиа, е сега ме интересира дали се уште се продава на ново и каде и колку е од прилика цената?

nokia_7373.jpg

беше кај мене 180 евра, моментално на ново немам ништо телефони, после 20.08ми ќе добијам па ќе пишам на форумов...

можно е до пред 15ти да добијам половен, кафен ваков за 5000 денари.

иди види на гугл, интернационали позивни броеви ;)
мене не ми работи гугл, од стадото вируси што си ги чувам во компјутеров.

Dali moze mi pomogne nekoj

kako da stavam u moj krug luge na Mobimak mreza ...

sto sifra se iskucuva i kolku ke me kosta so niv minuta i da mi pojasni procedura ... ova majkami me zapnala ja pojma nemam

Fala odnapred

Dali moze mi pomogne nekoj

kako da stavam u moj krug luge na Mobimak mreza ...

sto sifra se iskucuva i kolku ke me kosta so niv minuta i da mi pojasni procedura ... ova majkami me zapnala ja pojma nemam

Fala odnapred

Fala toshe a na ova prasanje za mojot krug ona 3 broja sto se zbori po pomala cena za minuta kako ide procedura zanes ili bilo koj dal znae ?

Ѕвони на 070122 и следи ги говорните упатсва ... прво за мак. притисни 1, за промена ... притисни 1, за мојот круг ... притисни 2

Imam SE P990i, znam deka mozi internet konekcijata od mob da ja rabotam preku USB Cable-ot....koj sluzi za polnenje,transfer na podatoci...

Daj pomos ve molam....bidi itna mi e rabotava....zaminuvam na teren a tamu...nema ni Wireless ni nisto....i izvinete za latinicava:)

Ако може некој да ми каже каде да симнам драјвери за USB за Samsung за да го поврзам со компјутерот бидејќи кога го купив ми го дадоа само кабелот без CD.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom