Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
а да си земиш надворешен полнач универзален не се скапи а полнат секаква батерија

а да си земиш надворешен полнач универзален не се скапи а полнат секаква батерија

Ај подобјасни малце. Каков е тој надворешен? Демек овој што го имам сега е внатрешен? :tapp: Сериозно, каков е тој...прв пат слушам

a што ако му е дефектна батеријата?
пр. ќе ја наполни и после 2 саати пак му се испразни?
џабе полњач, а моеби телефонот е исправен целосно...
во вакви случаеви додека не провериш, неможеш однапред да знаеш до што е точно дефектот.
сепак се работи за стар модел, може телефонот да одкажал, може батеријата т.е. ако не е сменета во последниве 2-3 години 99% батеријата... етц...

логички Торте, ако џекот е проблем - воопшто нема да полни телефонот.
п.с. јас имам конектори за ц25/ц35/м35 и сите постари сименси, 100 денари без монтажа.

Проблемот е точно во џекот исто како што го објасни дефектот дружето ... и на мене ми се има десено неколку пати на постарите сименси со голем чек ... он покажува некое време дека полни и толку, пак брцни пак ќе покаже и толку ... :uvo:

Ај подобјасни малце. Каков е тој надворешен? Демек овој што го имам сега е внатрешен? :tapp: Сериозно, каков е тој...прв пат слушам

Universal-Battery-Charger.jpg

еве го друже полни секакви батерии и е независен од телефонот

... он покажува некое време дека полни и толку, пак брцни пак ќе покаже и толку ... :uvo:

Баш така. Ке го уштекам на полнач, некои 20тина секунди покажува дека се полни и после прекинува. Ке го извадам од полнач и одма ке го вратам и пак истото - 20тина секунди полнење и прекинува. Значи најверојатно е до џекот а?!? Иначе имам три батерии, едната од нив е оригинал сименс, другите некои кинески, две од трите не се постари од 2 години...и со ниедна од нив нејќе.

А за овој надворешниов полнач, малце непрактично да треба на секое полнење да ја вадам батеријата, да ја ставам во него и после пак да ја враќам во телефонот. Али ако остане како последна опција, зпчто да не?!?

Благодарам за советите.

Александар

ми се скрши екранот на к750i :(
Колку би ме чинело да го сменам, ако може мислам ?
п.с. колку би чинело да сменам камера т.е. од мојот к750и да ставам камера во здраво телефонче (со сочуван екран) на кој дефект му е камерата!
1600 денари со монтажа.
монтажа на камера - 200 денари.

знае некој дали постои во моментов опција да се декодира iphone 3g или уште нема начин, кој го прави тоа и колку пари би било декодирање?
со СимСим опција, 40 евра.

не сум ги мерел, :pos: ама се пачуваат бре...

Ај помогнете ако можете!!!!

Како можам интернетот од компјутерот да го споделам со мобилниот користејќи USB дата кабел или bluetooth.дајте некој туторијал ако имате
поззз!!!

Мојт ама е тешко изводливо сурфај на Гугл и ако најш нешто ок ак не ништо......

п.с. а шо ќе ти е преку блутут или преку усб ???

edno prasanje : kade da najdam free THEMES i GAMES za samsung G800 ??

скоро секаде, уште малце и по трафики ќе почнат да продаваат.

кај мене ти се:
Травел полњач - 150 денари
добра копија на орг - 300 денари
оригинален 500 денари.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom