Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
И дадов на сестра ми да го користи малце w800ката,но ми го врати крш.
Најголем проблем имам со камерата,некогаш сама се пушта,а некогаш боите се поебани,како на цртан филм.

Но,со допирање на камерата,односно стискање околу неа (леќата),се оправаат.
Најголемиот проблем е,што кога ќе сликнам,ме враќа во мени.

Со видеото нема проблем,си снима и зачувува.

Некро,како ти звучи овој проблем,се оправа? :)

Oj Некро =) Абе ... бев денес на сервис ... и испадна дека мрежата е изместена .... постои ли некој начин да се исчисти внатрешноста на телефонот или ако +мора да се сервисира+ колку одприлике би чинело тоа ??

Фала однапред.

Ај едно прашање... Братучедка ми купила само телефон од Т-mobile - Sagem my511x. Кога ке стави картица од Т-мобиле си работи ок. Но кога става картица од Космофон и се појавува "Lock sim " и неможе да се уклучи телефонот. Чаре?

Ај едно прашање... Братучедка ми купила само телефон од Т-mobile - Sagem my511x. Кога ке стави картица од Т-мобиле си работи ок. Но кога става картица од Космофон и се појавува "Lock sim " и неможе да се уклучи телефонот. Чаре?

Nema :) samo so broj na t mobile raboti.Ama moze da plati i da i go dekodiraat,ali ne se isplati

Се мислам да зеам k530i. Некој совет, критика за телефонов, некоја поефтина варијанта а подобри перформанси...? :smir:

Nema :) samo so broj na t mobile raboti.Ama moze da plati i da i go dekodiraat,ali ne se isplati
зошто да не се исплати, 900 денари е за неполни 2 дена се средува.

И дадов на сестра ми да го користи малце w800ката,но ми го врати крш.
Најголем проблем имам со камерата,некогаш сама се пушта,а некогаш боите се поебани,како на цртан филм.

Но,со допирање на камерата,односно стискање околу неа (леќата),се оправаат.
Најголемиот проблем е,што кога ќе сликнам,ме враќа во мени.

Со видеото нема проблем,си снима и зачувува.

Некро,како ти звучи овој проблем,се оправа? :)
лолз... иди кај мене на форум, имам сличен случај кај w700, сум ги имал и претходно 80% сум ги средувал, но секогаш различно испаѓало, некад флет од камера, некад камера, некад конектор, некад софтвер, некад ером...блла..бла...

Oj Некро =) Абе ... бев денес на сервис ... и испадна дека мрежата е изместена .... постои ли некој начин да се исчисти внатрешноста на телефонот или ако +мора да се сервисира+ колку одприлике би чинело тоа ??

Фала однапред.

мрежата била изместена? па што не ја наместиле, кој е тој севис?

Некро кажи ми што мобилен да зеам за 10-11000 денари?Дај некој совет жити се!?Имам заостанато со мобилниве појма неам ни како одат со цени ни кој колку е добар?Чекам одговор!Фала.:smir:

Ми падна мобилниот во вода, сони ериксон к310и, му извадив све, и пак не работи. Има шанси да се направи, или да го фрлам ?:)

instaliram na n73 i mi se pojavi problem. odednas se napravi prekin i kompjuterot ne go gleda poveke telefonot. probav sekako. restartirav, se preuklucuvav no nisto. HELP.

Некро кажи ми што мобилен да зеам за 10-11000 денари?Дај некој совет жити се!?Имам заостанато со мобилниве појма неам ни како одат со цени ни кој колку е добар?Чекам одговор!Фала.:smir:
отвори тема.

Ми падна мобилниот во вода, сони ериксон к310и, му извадив све, и пак не работи. Има шанси да се направи, или да го фрлам ?:)
однеси го на сервис.

instaliram na n73 i mi se pojavi problem. odednas se napravi prekin i kompjuterot ne go gleda poveke telefonot. probav sekako. restartirav, se preuklucuvav no nisto. HELP.
пробај смени усб порта, ако не *#7370# - 12345 - security code - ако неќе ни така однеси го на сервис.

зошто да не се исплати, 900 денари е за неполни 2 дена се средува.

лолз... иди кај мене на форум, имам сличен случај кај w700, сум ги имал и претходно 80% сум ги средувал, но секогаш различно испаѓало, некад флет од камера, некад камера, некад конектор, некад софтвер, некад ером...блла..бла...

мрежата била изместена? па што не ја наместиле, кој е тој севис?

хехе па ти кажав у еден пост погоре =) али без нејминг н шејминг =(

Има некое чаре сам да си ја средам мрежава или ?? Зашо преку такво од Сименс М35кава:pos2::pos2:

извини на моето лицемерие, ама не сфаќам како може да се измести мрежата на некој телефон?

знаеш ли дека антената (ако на тоа мислеле како мрежа) дека 97% од телефоните и без антена супер ќе функционираат било каде низ центар и поголемите населби, затоа што репетитори ставаат на секои 200 метри сега операториве.

што значи ако телефонот губи мрежа, сигурно не е до антената.
имаш филтер, хибрид, уем, капси, и околу 6-7 кондензатори кои се главни и почетни делови кога некој телефон губи мрежа.

да не продлабочувам во дефектот, ама имам случаеви и каде софтверски се решаваат.

fala Necrophilia. uspeav so kodot da go sredam n73 kata. no sega bas instalirav nekolku aplikacii Nokia maps i sl. koga gi otvoram bara konekcija na internet to update purchase options. imam instalirano i nekoja igra i istoto go bara. sto znaci toa? dali treba da .........stoznam. (da ne lupam gluposti). inaku sum na 076. fala.

pak pomos. sekako isprobav da instaliram edno programce rotateme na n73. gi probav skoro site verzii. dali ima nekoja finta.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom