Потрагата по нашите 5 минути?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
кога ќе дојдат моите 5 минути, но барам 5 минути во најважните работи за мене, тогаш тоа ќе биде мојата победа!

не постои такво нешто како ,,вашите 5 минути,,

тоа е измисление од људите т.е поточно од слабците кои седат и не се борат. туку спијат на тоа уше кое вели дека се ќе се среди и ќе дојдат некои ,,нивни 5 минути,,

Да му го извадам гркланот на тој шо ми згрешил и да си отидам :vozbud:

Де бе два пати ќе му го вадиш?

Моите 5 минути поминаа... :D

моја грешка несакајќи се извињавам.иначе еднаш би му извадила грклан не за друго оти има само еден грклан а ако имаше два ... :vozbud:

Не ги замислувам од причина што можам да претерам во замислувањето па да се разочарам кога ќе дојдат. Ниту пак знам на која област ќе ми се укажат за да испланирам што ќе направам:)
Битното е само да дојдат. А ќе дојдат во секој случај:)

Кога сите ќе ми клекнат на колена и ќе ме молат за тоа што јас ги молам денес.:wink:

Ги искористив, уживав во секој момент од нив и ги сметам за најголемиот успех на лично поле. Нема да ги заборавам, иако можам да кажам дека искористив голем дел од нив, но не целосно. Не ми е криво за тоа, напротив, ќе ми останат во сеќавање цел живот.

Моментално да видам една личност сурово и крвнички претепана пред моите нозе да си признае дека е најголемиот гад на светот и да моли ко пичка да му се сожалам ..прекрасно:pipi:

Се плашам да ги замислам, за да не ги пропуштам вистинските, кои можеби нема да личат на оние кои што јас ги замислувам... а 5 минути, си се 5 минути... сакам да ги искористам.

Убаво зајдисонце со љубениот

Моите последни 5 минути би ги поминала со љубениот ... со бакнување, топли прегратки и милни зборови - сами - на убава песочна плажа опкружена со палми и коктелчиња во рака !!!

Само уште да го најдам принцот - главен актер - во оваа сцена !!!

Позз:smir:

1 минута ставам црв на мамцеот
2и3 мин, пецам риба...
4 мин. почнува рибата да ме влече
5 мин. Глеам оти е златна риба гоолеемаа (нов модел) шо исполнува 50-60 желби

Моите последни 5 минути би ги поминала со љубениот ... со бакнување, топли прегратки и милни зборови - сами - на убава песочна плажа опкружена со палми и коктелчиња во рака !!!

Само уште да го најдам принцот - главен актер - во оваа сцена !!!

Позз:smir:

Твоите 5 (не последни од животот) минути.
Кога ќе дојде твоето време, времето ти да настапиш..Моментот на достигнување на посакуваното задоволство.. можеби во облик на одмаздничка.

Он: Не ги замислувам никако. Ниту се обидувам. Само знам дека кога е потребно ќе дојдат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom