Post rock/post punk

• Креатор на темата Креатор на темата Erich Zann
  • Време на започнување Време на започнување
^
Го скапав од барање документарецов да го погледнам, но го нема никаде. Некој да потфрли некое инфо по ПМ каде може да се најде за гаге на нет.

Искрено, ни јас незнам каде го начекав...

Но, ако ти служиза утеха - и јас го барав долго време.

Биди упорен, ако и тогаш не ти се посреќи, ќе ве соединам со мојата копија... или незнам, ќе ти го раскажам :giggle:

--- надополнето: 10 октомври 2012 во 19:50 ---
Искрено, ни јас незнам каде го начекав...

Но, ако ти служиза утеха - и јас го барав долго време.

Биди упорен, ако и тогаш не ти се посреќи, ќе ве соединам со мојата копија... или незнам, ќе ти го раскажам :giggle:
Стори абер ако го начекаш, уште ништо нема...

Ај тогаш ќе ти го раскажам...

Значи ги имаш сите тие бендови и лејблови шо ги набројува трејлерот, и сите тие зборат убави работи кроз целиот целиот документарец. Многу кадри од убави винили за таквите ко мене малце еротски набој да се створи + многу снимки од настапи убаи... :)

^
Го скапав од барање документарецов да го погледнам, но го нема никаде. Некој да потфрли некое инфо по ПМ каде може да се најде за гаге на нет.
Пиши ми меил да ти пратам торент од документарецот. Ја го гледав, страшен е, баш тие бендови шо ги слушаме и почитуваме, а една од лејбловите у документарецо,
Hydra Head Records, се распадна сеа скоро :(

Искочи новиот албум на легендарните Godspeed You! Black Emperor, али ја сум малце разочаран, очекував ногу повише од бенд со такво реноме; додуша, албумот не е до толку лош, има 2 долги траки, солидни, баш у нивни стил, али другите две се ептен отидени дроунови, крај не моеш да им најдеш.

Искочи новиот албум на легендарните Godspeed You! Black Emperor, али ја сум малце разочаран, очекував ногу повише од бенд со такво реноме; додуша, албумот не е до толку лош, има 2 долги траки, солидни, баш у нивни стил, али другите две се ептен отидени дроунови, крај не моеш да им најдеш.
Куриозитет е што траката Mladic е инспирирана од Ратко Младич.
Мене ми е океј албумот на GYBE, не е како F#A# oo или пак Lift your Skinny Fists Like Antennas to Heaven, ама си го задржаа стилот.

Еден флегматски пост рок бенд кој го зачекав сега. Можи да се ѕирни

Излезе новио на Neurosis, ногу јак е :)
Кога излезе? Пишуваше дека само две траки се пуштени, додека за целиот албум треба да се чека до 26, односно 30ти Октомври.
Сега ќе проверам на торенти да видам..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom