Пост по кој засекогаш ќе го паметите членот...

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Aх...како ли можев да заборавам?

Некогашните маскоти Ники и Натуш. Постовите не мора да ги наведам - би требало да ги знаете, а и не разполагаат со голема разновидност. Сепак ќе ги издвојам:

lollllllllllz
frrrrrrrrrrrc
huhuahahhiihihihuheh
итн.

Аааааа леле како можев да го заборавам Синдикат ...

Него секад ќе го памтам по неговата слобода на изразување во постовите, а особено по неговите пцовки :pos::pos::pos::pos:

:zver:

Ке го памтам Струмикс по репликата на темата разлика помеѓу бензин и дизел мотори. А впрочем тоа беше и мојот прв пост. И све је почело...

Тутанкамонa не го рчкајте.
и не беше „големиот Тутанткамон, на кој треба да се восхитуваме, а не да се шегуваме со него„ туку дечкото со кој си играш кур, а на твои години водел држава.

Он топик:
Хмм...Форчн, на пример - ко за старт :)

Бада сите постови во темата за скинери,просто им докажа дека е 100 нивоа над сите.
ги направи сите лом.
бада е еден.

Многу нејзини постови ми оставиле впечаток,но најмногу ќе ја памтам Лејди Сатори по овој пост.Прекрасно напишано.Ме воодушеви.

Тореадор... по “Стиф е празен“. Хит на своето време. Инспирација.

Ни мензата не работеше тој ден.. :pos::pos:

Ке памтам кога еден период се расправавме со Јове_бт и тоа жестоко

Мене "многу убав" пречек ми приредија Leandra и Fortune...Со нив се борев неколку дена, но денес затоа многу ги ценам:vozbud:
Потоа следуваше Мистичен, со неговиот бан од 9 дена! Еј човече 9 дена:pishtoldz

Најмногу ке го памтам Sweden

Уште кога се регистирав во форумов неговите постови најмногу ми паѓаја во очи а она неговион тајтл

38ца ама никој не веруе

ЗАКОН !!!:smir:

Razorblade Kiss по сите текстови шо ги има напишано.
Сердарот ќе го памтам секогаш со постојте во политика и прв ми пиша порака на форумот.

И најмногу од сите ќе го памтам Flix по овај пост, го прелажав и сега ми е цимер :pos2::pos2:

Razorblade Kiss по сите текстови шо ги има напишано.
Сердарот ќе го памтам секогаш со постојте во политика и прв ми пиша порака на форумот.

И најмногу од сите ќе го памтам Flix по овај пост, го прелажав и сега ми е цимер :pos2::pos2:

Паѓа тежок секс а :pos2::pos2:, на цимерска база, секогаш почнува со превари :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom