Пост по кој засекогаш ќе го паметите членот...

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Jas imam 14 god, a mi se sviga eden 21 godisen ama on ne saka da se muva so mene

Od Devojcencence
:pos::pos:

Плачењето на одредени форумџии и прикажувањето на нивната глупавост, како во рамките на нашата земја така и во странство.

Ja sam is Prishtin, vozim ljimuzin, trese se prashin, pichku materin (neznam od koj beshe) :pos2:

Од сите членови има пост за памтење ... бада бинг пример беше вака некако : јас во вц сум отворен и со душата и со аналниот отвор :)

Ама во последно пост шо ме пресмеа беше овој

Прво се враќаш во второ одделение и учиш правопис и интерпукција на зборови.

Откако ќе го совладаш ова скокаш до трето и учиш како да формираш просто-проширени реченици.

После ова ќе напишеш неколку писмени задачи на тема „Како го поминав летниот распуст„ и „Што би сакал да станам кога ќе пораснам„, ќе прочиташ 2-3 лектири (од кои Зоки-Поки и Карлсон лета се обавезни) се враќаш на форумов и ќе го поставиш истото прашање. Меѓутоа тогаш сите ќе те разбереме што сакаше да прашаш.

Sekogas ke go pomtam Krejzi Pojol po porakata sto mi ja napisa no za zal jas ne mozam da mu ja ispolnam zelbata zosto ne sum gej. Ako ima nekoj gej od ovde neka mu se javi. Eve kakva be se porakata.
Се што знаеш за членот... 05-11-07 13:26 Крејзи Појол сакам.!.

Znaci od reputacija e kopirano i eve sto mi napisa. Ve molam ako ima nekoj gej pisajte mmu po pp.
PS> PISUVA Sakam .!. sto znaci kur.

Ја, иако со слаба меморија, сите постови што заслужиле поштовање ги памтам.

Ама еден нема да заборавам, а и со право: постот кој заслужи славење на денот кога беше постиран, една година подоцна, постот кој ги раздрма форумџиите, а некои од нив своевремено ги предизвика и да размислуваат за филмувана верзија на истиот (веќе беше спомнат): Стиф е празен, 1 и 2 дел. :icon_lol:

Го убив од барање, неможам да го најдам. Ајде вие ветераните инструкции каде, кога, зошто е постот...

„Стиф е празен“, легендарната реченица, со додатокот „и мензата не работеше тој ден“...

Toreador или такозвани Торчо е најпознат по тој пост.

Toreador напиша:
Ја чекавме двајцата во собата. Стив е празен. Нема никој...сите бараки се празни. Дури и мензата не работеше тој ден. Јас носев маска на гордост и пробував да го скриам мојот страв. Се убедував самиот себе дека ова ќе биде супер, незаборавно, мој личен трофеј. Го погледнав во очи другарот што стоеше покрај прозорот. И неговите очи го издаваа неговиот страв. Се чувстувавме и двајцата како мали деца којшто влегуваат во јавна куќа за прв пат во нивниот живот. Сето фалење, сите теории за сексот и сите емисии се соочуваа со фактот дека иако теоретски занев многу мојата пракса ни оддалеку не беше на слично ниво како и моето теоретско знаење...

Еве дел од колумната на Торчо за новите членови кои не ја читале. По оваа колумна Торчо стана познат, поточно по изреката „Стиф е празен“, за тоа се снимале џинглови, се коментирало долго време, дури и година дена после колумната, како што кажа Ива беше у план и филмувана верзија да се снима... :)

Најдена, прочитана... одлично. Пренесени чувствата на пороткаловото парче виртуелна хартија на највисоко можно ниво.

Одличен 5.

хмм..пост кој ќе го памтам..ќе ги памтам сите постови и сите теми на господин sweden,човек прееемногу опседнат со сексот и се околу него.. btw шо станува со него?да не е баниран?одамна не сум сретнала негов пост..
ќе го памтам и постот на фликс во бар..не можам да го најдам,али заради тој пост ја и емичка бевме многу насекирани..тој гласеше нешто као:
ајде частам,имаше двојна свадба,јас(фликс)се оженив со емичка,а другиот среќен пар се маца_мк и гробар;и после него следуваа мн.слики од свадби,торти и сл:)
тоа сеа за сеа

Викторе секогаш ќе останеш во нашите мисли со твојот пост на, сега веќе заклучената тема, "Кој ви е нај-фаца на форумов", цитирам:
Викторгг напиша:
Момчето Серпико е најфаца и на форум и надвор од него... редок примерок на квалитетен хардвер и софтвер... :zver:
Со љубов,
од фамилија Ивановски(Ина и Јове):pipi::back::smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom