Пост по кој засекогаш ќе го паметите членот...

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Мене "многу убав" пречек ми приредија Leandra и Fortune...Со нив се борев неколку дена, но денес затоа многу ги ценам:vozbud:

Си го заслужи:smir: Форнч беше медијатор:)
Од тогаш те почитувам.

Впечаток ми оставиле повеќе постови...еден пост на Јаков во Тука пишуваме на зададена тема.(Грне) даде крајно саркастичен коментар на еден текст,штета што замина во потопот,а неможам да го доловам тука.Важно неможев да се соберам една недела и секогаш кога ќе ми текне на тоа се смеам.
Потоа на Годес еден преубав коментар Во врска со љубовта сакам да ти кажам...и тој замина во неповрат,а не и текнува како беше да го постирам овде:(
Има уште многу,многу добри постови,но блиц ми текна на овие.

http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=1045&highlight=%EF%F0%E8%F0%E0%F7%ED%E8%EA

Никола по темава

Скорпио 20 ќе рече

Колку си понеинтелегентен глуп и бесчуствителен ТОЛКУ СИ ПОВЕКЕ СРЕКЕН
Колку си поинтелегентен попаметен и почуствителен ТОЛКУ СИ ПОВЕКЕ НЕСРЕКЕН.

Знаете за што треба да бидеме срекни за тоа што ете некој ни овозможил да живееме и егзистираме на оваа земја тоа е нашата најголема срека се друго е релативно и минливо..
таа доага и те напушта..
во еден момент се смееш се радуваш и си исполнет.
во друг момент веке си тажен разочаран скршен.

Среката е воздух кој го дишеме ....некогаш е загаден некогаш е чист ..некогаш е чист некогаш е загаден..твое е во каква средина ке се движиш и што ке посакаш да дишиш

На што Бада му реплицира

^ Аналогијата ти вришти.

Разиел се самоопишува себеси. Постов е за секоја почит

Елитистичко копиле.
Елитистичко копиле кое себеси се смета за подобро од другите копилиња.
Елитистичко копиле кое повремено сака да си игра со чувствата и животите на другите.
Елитистичко копиле кое од секоја пора на телото пука со цинизам и говор на омразата,па на родената мајка и е мило кога трга на факс оти малце ќе здивне.
Мрзливо елитистичко копиле чиј што стан на факс може да се користи за тестирање на степен на издржливост на свињите.
Елитистичко копиле со премногу маани кои не ги гледа мислејќи дека е совршен и дека сите други живи луге се шупаци.
And last,but not least одмазничко елитистичко копиле кое неможе да живее ако некој само го чепнал кајшто нејќе да биде чепнат,па мора да врати.

Sometimes,when moments of clarity embrace me,i fucking hate myself.

Потоа следуваше Мистичен, со неговиот бан од 9 дена! Еј човече 9 дена:pishtoldz
Aма признај дека делуваше педагошки мерката, после кога се врати - бубачка, дури и модератор стана :pos2::smir:

Aма признај дека делуваше педагошки мерката, после кога се врати - бубачка, дури и модератор стана :pos2::smir:

Мистичен треба директор да биде во некое средно, или па педагог :), ќе биде интересно, сите ќе имаат опомени пред исклучување (бан) :)

Ќе го памтам точкест по аватарот со BOSS.

Ќе му текне на тој што знае:)

Ќе го памтам точкест по аватарот со BOSS.

Ќе му текне на тој што знае:)

Хахахахааа, и јас ја ставив таа сликичка на МСН. :)
Закон е !

A знаете ли таа сликичка од кај се појави?

Фацката ја скенирав од алманахот од средно и првично ја шлапнав на главната на Кајгана :)

A знаете ли таа сликичка од кај се појави?

Фацката ја скенирав од алманахот од средно и првично ја шлапнав на главната на Кајгана :)
Да,да пиша дека ти биле во генерација, хахахаха фацки се, јаки фризури во секој случај :)

Абе...ова не сум ви кажал, сеа ми текна и се згазив од смеење...

Типот од сликата го видов у Дајмонд на последната или претпоследната собиранка, сум се згазил од смеење, а не сум го видел 8 години. Се прошуња онака низ гужвата и го снема. Дали беше коинциденција, или некој му кажал кај ќе бидат тие проклети Кајганџии таа вечер, проклетниците кои му ја користат фацата како аватар :)

Нека биде Офишл гест стар на наредната собиранка :)

sry за оффтопикот ама...кога е следната собиранка?

Море бубачки да ти зујаат во уши:vozbud:
Се ќе прифатам ама дека делувало педагошки не....Многу ми беше мил форумов, инаку никогаш немаше да се вратам:pipi:
Морам да кажам дека човекот заслужен за најголемата реланост, непристрасност и директност на овој форум е Мистичен.....И ова не беше дудлање :kesa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom