Пост по кој засекогаш ќе го паметите членот...

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Постот на Баде-Гаде од времето кога беше феминист и борец за женски права:pipi:
Bada Bing напиша:
Женски, сфаќате дека единствената причина поради која мажите сакаат да зборат со вас е тоа дека сакаат да ве ебат?

Или да ви нацртам....
Да?
Добро.
52165472nm1.jpg

Мислам дека постот беше од Кралец ден пред да се одигра утакмицата со Работнички Фершпед....
Постот гласаше вака...А чекајте сега со кој играме со Работнички или со Фершпед?
На ова се смеев како луд, дури и од стол паднав.

Како надополнување на ада. Во еден пост Бада на едно девојче и објаснува како функционира машкиот род сосе препораки и совети.

Природна Селекција 101

Да. Единствената причина со која машките зборат со женските е тоа дека сакаат да ги ебат. Едно типче Фројд и куп типчиња по него одат до таму шо викаат дека и сопствената мајка сакаме дубоко у себе да ја ебеме демек да ја завладееш природата, причината поради која живееш и некои други работи. Али ти јасс имаш многу прекрасно оружје наречено ВАГИНА и сама одредуваш кој смее да влезе, а кој не при тн селекција на ПЕНИСОТ. Пошо понекад (ретко) со пенисот доаѓа и мозок можеш да почнеш и според нив да се раководиш. Идеја, најди некој паметен. Чим имал трпение да прочита некоја книга вон лектирите има трпение да не се пали ко мајмун и да почне да бара нешто повеќе од тебе освен тие долните дупчина (шо би се рекло твојот мозок).

Ин мемориам...
Топка- На времето кога пробуваше да ја стигне Дивајн у репутација (она беше прва мислам) па во сите можни теми одговараше...Даваше хардверски совети, ми пишуваше песни коа станав модератор (или на кој било друг мод),Беше познат лингвист итд итд...
Најлегендарни му беа советите во Софтвер коа се караше со Принц :pos:

Мари-Не по пост туку по сликите што ги изпозтира (мислам беа 22 у еден ден),попи негативни критики и ја снема од форум...

Џерард-По екстра постовите во тема "Гафови на коментатори"

Друг пост кој неможам да го избришам од глава на Љупчо и иде вака:

"ahaahahhaha:tv:....ihihihihihihi:baeh:...muhahaha....hahahahahah.........ahahahaah:pos2::pos2::pos2:"

Јас ќе ја памтам Psy по тоа муабетот што го закачи на логови тоа муабетот што го имавме преку msn :kesa:

Ке хо паметам Ерт јас му викам да се мењаме за ПС3 игри и се се договоривме и после ми пишува (абе те лажев јас неам сони 3)

Анализата на Рази(врз мене).
Буквално СИТЕ постови на Sith_Lord.
И еден коментар од Бада Бинг на профил(може не се важи,не знам):
Реактив,ми се сере од тебе

На темата „Дали си ги миете забите пред заспивање?“

zmaj 61 напиша:
Ona mi gi mie so jazikot na toj nacin sto mi cepka megu dupkite na zabite

Прајслес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom