Пост на кој сте се изнасмеале

Што има да ги бројам бе, само еден ред ќе изброиш и ќе помножиш по по бројот на колоните. Не ми требаа повеќе од 15 секунди.

Ja pa na prsti gi broev xD

Последно уредено:
Берни: Фетел и Розберг се лоши за Ф1 ( http://www.krug.mk/?p=5555 )

Абе човеков само пари го интересирале, НИШТО друго. Двајцава (и плус подоцна во текстот го спомнува Аривабене) не му носеле пари, па сега ајде нека ги исфрли од спортов... [emoji35]
Ако сака, може и Абрамович да го донесе, па нека вози. :D
Веќе тоа е револуционерно. Автобус во Формула 1 :D

Крај, доста е!!!

Леле ако го донесе Бенитез, уште од сега планирам самоубиство. И тоа некое спектакуларно, цел свет да дознае зошто. Па и Перез.

Знам дека не ти е до смеење ама делов ме изнасмеа :D

За самоубиството на "членот'' на црна ружа. :pos::pos::pos:

Имам, прочитав на српски сајтови уште утрово, ама освен нагаѓања дека можеби била член не најдов.

Причекај официјална потврда од Црна Ружа на прес конференција.

Каде ќе добиеме официјална потврда имаат некој сајт ?

Стрпете се. Ќе има прес конференција вечер каде убаво ќе објаснат зашто морала да се убие.

Ако најдеш нешто остави линк да видам :D .

:zver:

Тема : Нај-редките 5 ајкули в света

Пропуснал си Охридската акула.Tја може да се види обикновено от краја на мај до септември.Никој никога не ги видјал, но хората вјарват, че те с'штествуват.

:pos::pos:

Само да ти кажам, јасно и гласно, јас не лижам и нема никогаш до крајот на животот да лижам...
затоа сменив неколку претпријатија, па оозт-иња, па фабрики, па работилници и сега по ново и приватни компании...
и тоа се со еднострани откази - по ново раскинување на договор за вработување, а се поради таа одбивност од лижење.
Можеби е тоа и семејна традиција која трае, тоа го приметувам и кај внуците и тие не лижат, само гризат како дедо им.
Последно уредено: недела во 00:36
„Додека штурниците ја расипуваа тишината, јас го загледувавав чистачот на патеката во паркот, по која други ќе шетаат и размислувава: дали еднаш во светов ќе дојде до еднаквост? Сето тоа ми изгледаше прекрасно, но толку далеку како ѕвездите во бескрајот на вселената“.
Anco, недела во 00:15 Пријави
#3512 + Цитат Одговори
-
па ме насмеа,после една недела од постов,денес имам едно известување и тоа баш за него,му се допаднал бре.
( и тоа не на било кого туку на Б.....)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom