Пост на кој сте се изнасмеале

За Аделина прават муабет.

Во билтен ја имало. Браос, каков интелекс. [emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os: Најтрагично е шо е сериозен.
Омг....Сериозно,мислиш дека сериозен сум?

За Аделина прават муабет.

Во билтен ја имало. Браос, каков интелекс. [emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os: Најтрагично е шо е сериозен.
Они се сериозни додека не ги собереш на заебанција како во темава. Тогаш го заебаваље, мисљим, очигледно е. :icon_lol:

. И со седми тим да ни искочат ќе не тепаат, ако нашиве не го поправат проблемот во главата. Излегоа уплашени ко да ќе ги заколат (шо и не е далеку од вистината), со врзани нозе и се дешава ова што се деси. :toe:

Навивачите на Реал Мадрид помирени со судбината:pos::pos::pos::pos:

После 2-3 кола кога ќе направат 20+ гол разлика за 4 мечеви,сите ќе заборавите на тоа,и никому ништо...+ со Атлетико нема да играме повеќе до крајот на сезоната( освен ЛШ,не дај боже) ..

скраја да е:pos::pos:

Навивачите на Реал Мадрид помирени со судбината:pos::pos::pos::pos:

скраја да е:pos::pos:
Не пратам други фан клубови,не те знам за кој тим навиваш и сакаш да се подиграваш...
Едно е сигурно,не е Атлетико,а кој и да е друг,сигурно имаш страв од Реал Мадрид ,и сигурно сте го кркале од нив..

А за дуелот со атлетико нз што е чудното..Реал единствено нема против игра за нив,нешто што им се случуваше лани на Барса....и треба да си глуп и да велиш дека сакаш повторно да играат со нив-а гледаш дека нема резултат..

А сите други тимови,што се сметаат за фаворити,со сите може да се надигрува Реал-и да ги надигрува..(Барса,Баерн 04 ,Сити,Челси,Јуве,Шалке,и не ти знам други кои...поточно СИТЕ! )
поздрав ;)

Последно уредено:
Не пратам други фан клубови,не те знам за кој тим навиваш и сакаш да се подиграваш...
Едно е сигурно,не е Атлетико,а кој и да е друг,сигурно имаш страв од Реал Мадрид ,и сигурно сте го кркале од нив..

А за дуелот со атлетико нз што е чудното..Реал единствено нема против игра за нив,нешто што им се случуваше лани на Барса....и треба да си глуп и да велиш дека сакаш повторно да играат со нив-а гледаш дека нема резултат..

А сите други тимови,што се сметаат за фаворити,со сите може да се надигрува Реал-и да ги надигрува..(Барса,Баерн 04 ,Сити,Челси,Јуве,Шалке,и не ти знам други кои...поточно СИТЕ! )
поздрав ;)

Другар ниту се подигравам со Реал Мадрид ниту пак навивам за тим што играле со Реал Мадрид(додуша не е битно за кој навивам бидејќи јас не сум никаков фактор),па ниту ми е гаље за Реал Мадрид со кој можи да се надигрува или пак како играле... не се смеам на поразот на Реал Мадрид да не ме разбериш погрешно,туку се смеам на вашите постови и то е то...да неможи чоек да се посмеј малце сите лично си го сфаќаат ова...да не игра татко ти во Реал Мадрид?..дај олабај малце

не се смеам на поразот на Реал Мадрид да не ме разбериш погрешно,туку се смеам на вашите постови и то е то...да неможи чоек да се посмеј малце сите лично си го сфаќаат ова...да не игра татко ти во Реал Мадрид?..дај олабај малце

?
не разбирам такви контрадикторни работи.извини.
еднач викаш дека се смееш мене,еднач да не го сваќам лично тоа...

А башка ништо не гледам за смеење во истакнувањето на мојот став,што и така е...кога гледаш дека не ти оди нешто-ти да одеш со глава во ѕид ...хмм...

поздрав ;)

Има страв, ама изгледа недоволно пошто сепак се подиграва со вас. И сериозно, шалке?

така ми падна на памет шалке..нели со нив играме :P
Ај ливерпул место шалке :D :D :P

Од темата „Земјата е рамна?!“
Дедо ми ми има кажувано порано како тој коа отишол на печалба во Америка, немало телефони и други стедства за комуникација па со баба ми се договориле по еден јак двоглед да си купат. И така дедо ми од Њу Јорк, кај шо сеа иам стан на два спрата, се качувал на Емпајар Стејт Билдинг ко било убаво времето, а баба ми на Пониква на 3тата патека за скијање на врвот и со пантомима се разбирале. Ех, љубов.. :love:

Цела тема вришти :pos:

Во скандинавија подолго време е есен/зима одклоку пролет/лето ,а камоли да одгледува јагоди,бобинки и слично.
Изгледа премногу читаш приказни за пепелашка кое има лоша маќеа и на сред зима и ја истера пепалашка во шума да бере јагодки со напомена ако нема јагодки никогаш да не се враќа .
Кој те лажел???

:lolzz: :lolzz: :lolzz:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom