Омг....Сериозно,мислиш дека сериозен сум?За Аделина прават муабет.
Во билтен ја имало. Браос, каков интелекс. [emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os: Најтрагично е шо е сериозен.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Омг....Сериозно,мислиш дека сериозен сум?За Аделина прават муабет.
Во билтен ја имало. Браос, каков интелекс. [emoji14]os:[emoji14]os:[emoji14]os: Најтрагично е шо е сериозен.
Ако не веруваш ќе ти пратам слика.Добро е штом знаеш да ГО избришеш историјата
Ок не ми го праќај сљиката.Ако не веруваш ќе ти пратам слика.
. И со седми тим да ни искочат ќе не тепаат, ако нашиве не го поправат проблемот во главата. Излегоа уплашени ко да ќе ги заколат (шо и не е далеку од вистината), со врзани нозе и се дешава ова што се деси.![]()
После 2-3 кола кога ќе направат 20+ гол разлика за 4 мечеви,сите ќе заборавите на тоа,и никому ништо...+ со Атлетико нема да играме повеќе до крајот на сезоната( освен ЛШ,не дај боже) ..
Не пратам други фан клубови,не те знам за кој тим навиваш и сакаш да се подиграваш...Навивачите на Реал Мадрид помирени со судбината
скраја да е![]()
Не пратам други фан клубови,не те знам за кој тим навиваш и сакаш да се подиграваш...
Едно е сигурно,не е Атлетико,а кој и да е друг,сигурно имаш страв од Реал Мадрид ,и сигурно сте го кркале од нив..
А за дуелот со атлетико нз што е чудното..Реал единствено нема против игра за нив,нешто што им се случуваше лани на Барса....и треба да си глуп и да велиш дека сакаш повторно да играат со нив-а гледаш дека нема резултат..
А сите други тимови,што се сметаат за фаворити,со сите може да се надигрува Реал-и да ги надигрува..(Барса,Баерн 04 ,Сити,Челси,Јуве,Шалке,и не ти знам други кои...поточно СИТЕ! )
поздрав![]()
не се смеам на поразот на Реал Мадрид да не ме разбериш погрешно,туку се смеам на вашите постови и то е то...да неможи чоек да се посмеј малце сите лично си го сфаќаат ова...да не игра татко ти во Реал Мадрид?..дај олабај малце
Не пратам други фан клубови,не те знам за кој тим навиваш и сакаш да се подиграваш...
Едно е сигурно,не е Атлетико,а кој и да е друг,сигурно имаш страв од Реал Мадрид ,и сигурно сте го кркале од нив..
А за дуелот со атлетико нз што е чудното..Реал единствено нема против игра за нив,нешто што им се случуваше лани на Барса....и треба да си глуп и да велиш дека сакаш повторно да играат со нив-а гледаш дека нема резултат..
А сите други тимови,што се сметаат за фаворити,со сите може да се надигрува Реал-и да ги надигрува..(Барса,Баерн 04 ,Сити,Челси,Јуве,Шалке,и не ти знам други кои...поточно СИТЕ! )
поздрав![]()
У никој случај без кондом со непознат дечко..
Дедо ми ми има кажувано порано како тој коа отишол на печалба во Америка, немало телефони и други стедства за комуникација па со баба ми се договориле по еден јак двоглед да си купат. И така дедо ми од Њу Јорк, кај шо сеа иам стан на два спрата, се качувал на Емпајар Стејт Билдинг ко било убаво времето, а баба ми на Пониква на 3тата патека за скијање на врвот и со пантомима се разбирале. Ех, љубов..![]()
Од темата „Земјата е рамна?!“
Цела тема вришти![]()
ова е капакот.Ако не е рамна тогаш зошто пингвините и Австралијанците не излетуваат во свемирот ?! THINK!!!!
Во скандинавија подолго време е есен/зима одклоку пролет/лето ,а камоли да одгледува јагоди,бобинки и слично.
Изгледа премногу читаш приказни за пепелашка кое има лоша маќеа и на сред зима и ја истера пепалашка во шума да бере јагодки со напомена ако нема јагодки никогаш да не се враќа .
Кој те лажел???
Јас зелник не јадам ....
Дискутабилно е дали воопшто јадеш нешто, послаб си од Интер :v