Пост на кој сте се изнасмеале

lold harder than i shouldve had
Марсело како си гази во последно време. Се прероди човекот. :cool:
Имаше периоди кога беше послаб дури и од Алба

Драга к,

Во мојот мобилен телефон имам над 1,300 љубовни слики. Очигледно веќе тоа мие хоби да собирам такви слики... 

Да каеш нешто вакво у населба после тоа 3 генерации ќе си играат мајтап со тебе и децата твои:pos:
3 пати паднав од стол ебаго:pos::pos:

Другa рaбoтa зaштo е невoзмoжнo бaрaњетo нa вистинскoтo семејнo стеблo е неверствoтo. Oд кaј дa знaеш декa прaбaбa ти не јa нaчекaл некoј прaдедo нa Анчo дoдекa берелa дињи нa нивa и не јa oплoдил? Сaмo oнaкa хипoтетички рaзмислете..се е мoжнo.

:lolzz:

Во нована фасцинанта тема од Пропалицана, дами и господа Кацар и кој друг ако не Лет 3.
:pos:
Каква е таа анална мастурбација ? o_O

По шо следит одговор од Лет

То е кога сам со сопствени сили и средства се ебеш в газ наместо некој чичко да те ебе

Во темата: Австрија-Македонија ракомет
oRfPPrr.png

Порака до сите хејтери

E da najavam do site na forumot .
deka ovaa okolu novoto video za vo noviot album kje ima video vo koe se samoubivam ama toa kje go stavime na kraj a videoto kje bide snimano na neuredeno i na loso mesto nekade vo planina kje bide mestoto na snimanje a datumot ne se znaes tocno koga kje bide a pesnata vo video spotot kje se vika samoubivanje a vo nekoj del od videoto kje se iznaigram za posleden pat vo mojot zivot posto vo videoto navistina kje se samoubijam i ke nappravam skandal nasekade i za site da gi zatvorat ustite i da ne ozboruvaat a posle 1 do 2 godini kje se vratam od rajot za povtorno da gradam kariera i da snimam spotovi za site da gledat ...................... :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom