Knoppix
El Patrón
- Член од
- 16 април 2012
- Мислења
- 723
- Поени од реакции
- 1.908
Да, он и шутрак ќе ги пишуваат текстовите.Ќе има некоја соработка со сунѓерот боб за новиот албум?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, он и шутрак ќе ги пишуваат текстовите.Ќе има некоја соработка со сунѓерот боб за новиот албум?
Албумот ќе им се вика „Замокот е мој“.Да, он и шутрак ќе ги пишуваат текстовите.
Која дволична педерчина си ти. Ебаго.E da najavam do site na forumot .
deka ovaa okolu novoto video za vo noviot album kje ima video vo koe se samoubivam ama toa kje go stavime na kraj a videoto kje bide snimano na neuredeno i na loso mesto nekade vo planina kje bide mestoto na snimanje a datumot ne se znaes tocno koga kje bide a pesnata vo video spotot kje se vika samoubivanje a vo nekoj del od videoto kje se iznaigram za posleden pat vo mojot zivot posto vo videoto navistina kje se samoubijam i ke nappravam skandal nasekade i za site da gi zatvorat ustite i da ne ozboruvaat a posle 1 do 2 godini kje se vratam od rajot za povtorno da gradam kariera i da snimam spotovi za site da gledat ......................
[DOUBLEPOST=1407266053][/DOUBLEPOST]
Стаја во репертоарот бе, оти без нејзе не се можи.
[/quote
Moze i taa ja staviv vo repertoarot![]()
4e ja slusnam pokasno ebago. fala za info.
fala brat no ne treba drug ja gi pisuvam tekstovite ako ne ste znale[DOUBLEPOST=1422083622][/DOUBLEPOST]Да, он и шутрак ќе ги пишуваат текстовите.
Koja li sum pedercina e brat bolje da ne me znaes a ako me doznaes nema nisto da se smeni samo ke se zgazis od smeanjeАко не се лажам, ни вети дека ќе се самоубиеш на последниот клип.
Која дволична педерчина си ти. Ебаго.
Го владееш маркетингов![]()