- Член од
- 19 август 2010
- Мислења
- 975
- Поени од реакции
- 1.890
А коа ќе ми текне дека ради Анчо го имам изедено единствениот бан на форумов.![]()
I know that feeling, ја ради Дијаманте бев баниран од тема

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А коа ќе ми текне дека ради Анчо го имам изедено единствениот бан на форумов.![]()
Прво ти како некогашен модератор треба да знаеш дали треба да се навредуваме на форумов или не.
Второ како еден зрел и разумен човек треба да знаеш дека човек не е само мажот, туку е и жената. Па се надевам дека како мал си учел граматика на Македонскиот јазик, па знаеш дека за зборот човек, придавката која ќе одговара од глаголот силување ќе биде силуван. Но очигледно не си учел, туку си држел нешто туѓо во раката што не било рака, туку нешто кое ти е единствено познавање во животот.
Овој па добро познат глуми некој интелектуалец а фЛизура пишува/изговара.![]()
Така е бобчеПрво ти како некогашен модератор треба да знаеш дали треба да се навредуваме на форумов или не.
Второ како еден зрел и разумен човек треба да знаеш дека човек не е само мажот, туку е и жената. Па се надевам дека како мал си учел граматика на Македонскиот јазик, па знаеш дека за зборот човек, придавката која ќе одговара од глаголот силување ќе биде силуван. Но очигледно не си учел, туку си држел нешто туѓо во раката што не било рака, туку нешто кое ти е единствено познавање во животот.
рокаш брат \n/Којзнае на тролов како помал кои чичковци му приоѓале да му помогнат да ја премине улицата.
П.С Тоа што си им го држел не било рака!
Де ако сакаш преведи на Македонски, не ми работи софтверот за преведување. Инаку не сум реплицирал на тие теми, активен сум најмногу во секторот за Љубов и овде по некој пост ако напишам.Те замолувам,дај прашај дали би ме примиле таму(со направени и вакви дела)
прочитај,мене многу ми фали не малку,чим сум го направил ова,ептен сум откачен,
ќе ми треба посебен третман,појака терапија,најдобри специјалисти од тој домен,
бидеиќи сум единствен случај „таков“ во Македонија,со оваа ретка пореметеност.
А ако имаш некој врски,може да оргираш и да ме пратат во странство налечење.
rum.kajgana.com/threads/Хидрант-заштита-и-искуства.72464/fo
еве и доказдека сум несалам,и стварно е така,како да не сум од овој ваш свет
http://forum.kajgana.com/threads/Хидрант-заштита-и-искуства.72464/
http://forum.kajgana.com/threads/35-дена-за-Матка.75150/
...................како до сега да не си на тие теми реплицирал![]()
![]()
но има уште такви откачени (само за вас) теми - дела, побарај ќе ти ги постирам,
или оди читај што ако нејќе да лапа, што тогаш, па тогаш се знае,има таму одговори
Ај те молам,кажи или постирај каде на друго место си прочитал за сомовите,освен моето.Овој лик фацава нема ама никаква допирна точка со старо скопје, дури и колумните на данило и некој фељтони и приказни за цркви и огромни сомови шо ги пишуваше му беа само копи пасте, типов има 55/7 години имал 3/4 години или не бил ни роден во времето од доживувањата за кој што си пишуваше, истакнав и тогаш истото го кажувам и сега.
Не само што има болни каприци уште поболни му се каприците за афирмирање во нешто со кое што нема благе везе.[DOUBLEPOST=1419451493][/DOUBLEPOST]
Ај не претеруј, жените имаат далеку по первезен ум од овој на анчо.
Здраво илумиоус.
Ја сум ракија и мезе и би сакал да кажам дека се согласувам со тебе до 100 проценти и пак назад.
Дали би сакала да ми бидеш жена?
Илумиоус Мезевска.
Уште сега замислувам у весниците шо че пише..
Илумиоус Мезевска, божицата од кајгана форумот че приме прстен на прстот од Господин Господин ракија и мезе.
Излегуваме од црквата, Руни и Ван Перси мават бомбоњери, Мата се дере ој вирхенсита де гвадалупе грасиас пор ла фелисидад и така натаму.
Јас не би пушел трева со кумановец или со гевгеличанец без преведувач![]()
10-12 литра вода дневноЈас кога пијам креатин 4 литра едвај испивам, а мочам 20 пати у денот.
Ти мора да имаш посебно ВЦ дома, не ми се верува другите да те трпат да им го мочаш заедничкото 100 пати у ден...
Друго, како тренираш жити се? Со катетер?![]()