Џ
Џонтра Волта
Гостин
Овој па добро познат глуми некој интелектуалец а фЛизура пишува/изговара. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прво мислев сеопфатно, али после увидов дека Северина всушност Ливерплул ја инспирирал за песнава...
Прегледај го приврзокот 110191
![]()
Список за во недела
1. Epsilon
1 на 1 напрајте си![]()
Маче, во животот немам буквално видено теретана, висок сум, згоден, имам малку стомаче ако сакаш фигура на вистински маж, не пушам, не пијам, не се другирам, ама имам женска повеќе од 3г. Како да направиме никој да не дознае за јас и ти, ама на ди намигнеме преку тастатура, а? Што велиш?![]()
Јас ваква корпа оддамна немам видено на форумовЈузерот ти е гомце, имаш прилично сељачки пристап, а на форумов веќе сите те оцениле како најглуп член. Јас велам дека и во реалноста си бедна комбинација како и овде![]()
Обраќање на 4NHK0 eкон Златна...
Јас ваква корпа оддамна немам видено на форумов![]()
Потполно те разбирам.
Јас сум православен атеист
Има установи за вакви:Forza Milan!!!Дедо Млаз
Член од:
1 јуни 2011
Мислења:
11.608
Допаѓања:
12.463
А ова не им го подаруваш?
![]()
---------------------------
Која линија,која геометрија,која внатрешност,тоа го нема ни кај Кардашајн.
-
Која топлина,која влажност, па ова го нема ни кај Наоми Кембел
-
Кој клиторис, ни Викторија Лоба, не може да се пофали со таков.
-
Кој облини,поим за убавина, види лице..па на тоа му завидува и Џулија Робер...
Кажете ми што знаете за Марко Симоновски, од каде е, каде искача, дали има девојка и сл. Поздрав!
Има установи за вакви:
![]()
Те замолувам,дај прашај дали би ме примиле тамуИма установи за вакви:
![]()
Планирам на 31-ви, кога ќе има голема гужва во маркетите и сите ќе трошат за најлудата ноќ, а после ќе пекаат цел јануари како месецот е долг и немаат повеќе кеш, да се буткам меѓу луѓе и да викам: Дени Крејн, Дени Крејн, Дени Крејн.
Па кога си фатил работа со такви (читај мене) кој се за во установа погоре опишана.А коа ќе ми текне дека ради Анчо го имам изедено единствениот бан на форумов.![]()
после моментот кога ќе се видиш во огледало со новите заби.
![]()