Пост на кој сте се изнасмеале

Обраќање на 4NHK0 e :гомце: кон Златна...
Маче, во животот немам буквално видено теретана, висок сум, згоден, имам малку стомаче ако сакаш фигура на вистински маж, не пушам, не пијам, не се другирам, ама имам женска повеќе од 3г. Како да направиме никој да не дознае за јас и ти, ама на ди намигнеме преку тастатура, а? Што велиш? ;)
Јузерот ти е гомце, имаш прилично сељачки пристап, а на форумов веќе сите те оцениле како најглуп член. Јас велам дека и во реалноста си бедна комбинација како и овде :smirce:
Јас ваква корпа оддамна немам видено на форумов:pijani:

Forza Milan!!!Дедо Млаз
Член од:
1 јуни 2011
Мислења:
11.608
Допаѓања:
12.463
А ова не им го подаруваш?

zs_di6-jpg.109829

---------------------------
Која линија,која геометрија,која внатрешност,тоа го нема ни кај Кардашајн.
-
Која топлина,која влажност, па ова го нема ни кај Наоми Кембел
-
Кој клиторис, ни Викторија Лоба, не може да се пофали со таков.
-
Кој облини,поим за убавина, види лице..па на тоа му завидува и Џулија Робер...
Има установи за вакви:
images

Има установи за вакви:
images
Има установи за вакви:
images
Те замолувам,дај прашај дали би ме примиле таму:anco:(со направени и вакви дела)
прочитај,мене многу ми фали не малку,чим сум го направил ова,ептен сум откачен,
ќе ми треба посебен третман,:anco:појака терапија,најдобри специјалисти од тој домен,
бидеиќи сум единствен случај „таков“ во Македонија,со оваа ретка пореметеност.
А ако имаш некој врски,може да оргираш и да ме пратат во странство на :anco:лечење.
rum.kajgana.com/threads/Хидрант-заштита-и-искуства.72464/fo
еве и доказ :anco:дека сум несалам,и стварно е така,како да не сум од овој ваш свет
http://forum.kajgana.com/threads/Хидрант-заштита-и-искуства.72464/
http://forum.kajgana.com/threads/35-дена-за-Матка.75150/
...................како до сега да не си на тие теми реплицирал :popce: :popce: :popce:
но има уште такви откачени (само за вас) теми - дела, побарај ќе ти ги постирам,
или оди читај што ако нејќе да лапа, што тогаш, па тогаш се знае,има таму одговори

Последно уредено:
long live the legend that is Denny Crane!
Планирам на 31-ви, кога ќе има голема гужва во маркетите и сите ќе трошат за најлудата ноќ, а после ќе пекаат цел јануари како месецот е долг и немаат повеќе кеш, да се буткам меѓу луѓе и да викам: Дени Крејн, Дени Крејн, Дени Крејн.

А коа ќе ми текне дека ради Анчо го имам изедено единствениот бан на форумов. :pov:
Па кога си фатил работа со такви (читај мене) кој се за во установа погоре опишана.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom