Пост на кој сте се изнасмеале

А коа ќе ми текне дека ради Анчо го имам изедено единствениот бан на форумов. :pov:

I know that feeling, ја ради Дијаманте бев баниран од тема :pos:

Прво ти како некогашен модератор треба да знаеш дали треба да се навредуваме на форумов или не.
Второ како еден зрел и разумен човек треба да знаеш дека човек не е само мажот, туку е и жената. Па се надевам дека како мал си учел граматика на Македонскиот јазик, па знаеш дека за зборот човек, придавката која ќе одговара од глаголот силување ќе биде силуван. Но очигледно не си учел, туку си држел нешто туѓо во раката што не било рака, туку нешто кое ти е единствено познавање во животот.

Како мислиш поминувајки улица може да бидеш силуван? Кој силува на сред улица? Мислам ако тоа во Гостивар е вообичаена пракса, во Скопје, Штип и т.н немам чуено да му се десило на некој да му го бапнат насила додека преминува улица.

Овој па добро познат глуми некој интелектуалец а фЛизура пишува/изговара. :facepalm:
Прво ти како некогашен модератор треба да знаеш дали треба да се навредуваме на форумов или не.
Второ како еден зрел и разумен човек треба да знаеш дека човек не е само мажот, туку е и жената. Па се надевам дека како мал си учел граматика на Македонскиот јазик, па знаеш дека за зборот човек, придавката која ќе одговара од глаголот силување ќе биде силуван. Но очигледно не си учел, туку си држел нешто туѓо во раката што не било рака, туку нешто кое ти е единствено познавање во животот.
Така е бобче
Којзнае на тролов како помал кои чичковци му приоѓале да му помогнат да ја премине улицата.

П.С Тоа што си им го држел не било рака!
рокаш брат \n/

Те замолувам,дај прашај дали би ме примиле таму:anco:(со направени и вакви дела)
прочитај,мене многу ми фали не малку,чим сум го направил ова,ептен сум откачен,
ќе ми треба посебен третман,:anco:појака терапија,најдобри специјалисти од тој домен,
бидеиќи сум единствен случај „таков“ во Македонија,со оваа ретка пореметеност.
А ако имаш некој врски,може да оргираш и да ме пратат во странство на :anco:лечење.
rum.kajgana.com/threads/Хидрант-заштита-и-искуства.72464/fo
еве и доказ :anco:дека сум несалам,и стварно е така,како да не сум од овој ваш свет
http://forum.kajgana.com/threads/Хидрант-заштита-и-искуства.72464/
http://forum.kajgana.com/threads/35-дена-за-Матка.75150/
...................како до сега да не си на тие теми реплицирал :popce: :popce: :popce:
но има уште такви откачени (само за вас) теми - дела, побарај ќе ти ги постирам,
или оди читај што ако нејќе да лапа, што тогаш, па тогаш се знае,има таму одговори
Де ако сакаш преведи на Македонски, не ми работи софтверот за преведување. Инаку не сум реплицирал на тие теми, активен сум најмногу во секторот за Љубов и овде по некој пост ако напишам.

Овој лик фацава нема ама никаква допирна точка со старо скопје, дури и колумните на данило и некој фељтони и приказни за цркви и огромни сомови шо ги пишуваше му беа само копи пасте, типов има 55/7 години имал 3/4 години или не бил ни роден во времето од доживувањата за кој што си пишуваше, истакнав и тогаш истото го кажувам и сега.
Не само што има болни каприци уште поболни му се каприците за афирмирање во нешто со кое што нема благе везе.[DOUBLEPOST=1419451493][/DOUBLEPOST]
Ај не претеруј, жените имаат далеку по первезен ум од овој на анчо.
Ај те молам,кажи или постирај каде на друго место си прочитал за сомовите,освен моето.
А како се правеа порано после ратот реклами,со аероплани,се пуштаа летки. Е тоа сум го читал на многу места во многу колумни други го споменувале тоа,затоа што тоа го доживеале,КАКО ЈАС, или пак го чуле, и кога сум го читал тоа ми изгледало како јас да сум го пишувал,и колку ли само сум трчал тогаш после ратот,а најчесто и бос и викал по аеропланите чичко пушти летки,ама еве не сум сретнал нешто и нигде за оваа реклама. Од аероплан се пуштаа мали падобранци со кутија од нови цигари „Ривал“, и ние сме трчале да ги собираме,јас фанав еден падобранец на оградата на онаа единствена куќа што е сега во Еврејското маало. Прашај го Данило дали фаќал падобранци како мене таму некаде после ратот.
Прашај го за Стара - нова бања, мора да знае повеќе од мене,а можеби и сме се сретнале таму со крпата и сапунчето во раце и оние апостолки,тогашни. Е прашај го и ова дали знае кога се рушеше џамијата(малку се има пишувано во јавноста за рушење на некој џамии,како оваа) кај таа Стара-нова бања,и за протестите тогаш.
Прашај го и за фаќањето ракови во кошеви во Вардар,тука под офицерски,еј ракови, ова бре сум го видел не сум го читал никаде како и што сум гледал многу филмови во кино Џабе после ратот,таму од офицерски(навечер-летно време) а да и за поплавата се стреви баш тој ден да бидам во кино,но го прекратија филмот,се излеа Вардар.
Дај оргирај да го направат дрвеното мовче кај театарот,сум поминувал многу пати по него,после ратот,а си го викавме ние Еврејското мовче. Па железен мост па бетонски,
а знаеш ли кој беше железен мост на Вардар,ај по еден час дојди таму,или малку понатаму кај главниот влез на воената болница. А знаеш ли кога падна аероплан во Вардар,јас за тоа не сум читал никаде,јас и цело Скопје бевме таму,кај Опатија да го видиме тоа чудо,авион или едрилица во сред Вардар.
А за Грундинг,можеби имаш право,можеби и прв во Македонија,сум имал таков,и потоа други Шарп,а еден Филипс уште имам на работа,благодарение на еден кондуктер од Фершепед,бог да го прости.
По твие значи ако некој од Псача,симнат во Ранковце,ти каже пасев овци до Герман,кога бев дете,ти ќе му одговориш:Абе ајде,си го читал тоа во романите на Стале Попов.

Здраво илумиоус.
Ја сум ракија и мезе и би сакал да кажам дека се согласувам со тебе до 100 проценти и пак назад.
Дали би сакала да ми бидеш жена?
Илумиоус Мезевска.
Уште сега замислувам у весниците шо че пише..
Илумиоус Мезевска, божицата од кајгана форумот че приме прстен на прстот од Господин Господин ракија и мезе.
Излегуваме од црквата, Руни и Ван Перси мават бомбоњери, Мата се дере ој вирхенсита де гвадалупе грасиас пор ла фелисидад и така натаму.
:pos:

Во темата за Боди Билдинг.

Реакција на пост од член кој наведе дека пиел по 10-12 литри вода.

10-12 литра вода дневно :sick: Јас кога пијам креатин 4 литра едвај испивам, а мочам 20 пати у денот.
Ти мора да имаш посебно ВЦ дома, не ми се верува другите да те трпат да им го мочаш заедничкото 100 пати у ден...

Друго, како тренираш жити се? Со катетер? :D

:ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom