- Член од
- 25 март 2012
- Мислења
- 8.690
- Поени од реакции
- 5.377
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не умирај чекај да те официјализираат првоГотово, умирам![]()
да има рубрика тип на денот
а весникот излегува еднаш месечно. генијално
Koga sme kaj popovite.
Ima(se)eden pop vo Bitola,ne znam dali e uste aktiven,tezok komardzija,po cel den po kladilnici+kafani.
Uplakal po 3,4 iljadi na livce,i mu snemalo pari eden den,a imal utakmici za pisenje ,livce so nekolku iljadi denari uplata,arno ama nemal tolku pari za da uplati,i posle se setil,i popot mu vika na deckoto so rabotese v kladilnica"momce pisi go livceto i cuvaj mi go nastrana,jas odam da zakopam eden i odma se vrakam"
I posle drzava barame,kade be?
Zatoa ne mozime da fatime,popovite se maler.![]()
Никако не ми текнуваше на кој ми личи тренерот на Мексико но сега конечно дознав
![]()
Исти се со онај најдесно нека сибат глата![]()
Рејдиохедовци ко Скандинавските земји се![]()
По тоа како пишуваш, ќе те примат без проблем.
Си доаѓам синоќа од работа,шишти вода во бања,влегувам,седнувам пред комјутерон,(уклучен)мрдам тоа глушецот,
Прегледај го приврзокот 96293 и глеам ова на мониторон се појавува и си велам шо чудо ќе е ова,некој стар квиз „бројки и букви“Прегледај го приврзокот 96294 вртам тоа главата за 45% и пак исто ми се гледа, ја мајката пак тоа,ни трепка ни се губи,гајле нема,Прегледај го приврзокот 96296 гледам озбилна работава,та земам го вртам тоа екранот за 180 степени и сензација - пак исто 69
што ли ќе заначи сега ова,кој тоа вака го сардисал, и го сотавил вака укочен,а само сме двајца дома. Шо бутур му е сега.
Ве стави во мисла и се думам како да вртиш се оди накај 69,само ова нулана ми го мути паметот,да не излезе 69 = 0
Конечно стивнува се во бањата и од таму искача пареа и решението..за 69................продолжетокот познат на редакцијата.
Туш Зефиќ стручњакот
Кондиционен тренер, што до 50 години играше за Треска Шишево во трета и четврта лига![]()
Четфрт зелено, треќинка жуто и чат пат некоја букфа : D
Значи нема потреба од сечење такви работи така??? Се плашам само недај боже да не дојде до гангрена...
Многу јак играч е овој, едно време играше у Премиер лига и ептен познат беше кај и да отидеше цел стадион му го сканидираше името.