Пост на кој сте се изнасмеале

ЉОЉ :D

ijgeeanroc26gspdicgd.png

Koga sme kaj popovite.
Ima(se)eden pop vo Bitola,ne znam dali e uste aktiven:D,tezok komardzija,po cel den po kladilnici+kafani.:гик:
Uplakal po 3,4 iljadi na livce,i mu snemalo pari eden den,a imal utakmici za pisenje ,livce so nekolku iljadi denari uplata,arno ama nemal tolku pari za da uplati,i posle se setil,i popot mu vika na deckoto so rabotese v kladilnica"momce pisi go livceto i cuvaj mi go nastrana,jas odam da zakopam eden i odma se vrakam"
I posle drzava barame,kade be?
Zatoa ne mozime da fatime,popovite se maler.:pos:

:pos::pos::pos:

Си доаѓам синоќа од работа,шишти вода во бања,влегувам,седнувам пред комјутерон,(уклучен)мрдам тоа глушецот,
Прегледај го приврзокот 96293 и глеам ова на мониторон се појавува и си велам шо чудо ќе е ова,некој стар квиз „бројки и букви“Прегледај го приврзокот 96294 вртам тоа главата за 45% и пак исто ми се гледа, ја мајката пак тоа,ни трепка ни се губи,гајле нема,Прегледај го приврзокот 96296 гледам озбилна работава,та земам го вртам тоа екранот за 180 степени и сензација - пак исто 69
што ли ќе заначи сега ова,кој тоа вака го сардисал, и го сотавил вака укочен,а само сме двајца дома. Шо бутур му е сега.
Ве стави во мисла и се думам како да вртиш се оди накај 69,само ова нулана ми го мути паметот,да не излезе 69 = 0
Конечно стивнува се во бањата и од таму искача пареа и решението..за 69................продолжетокот познат на редакцијата.

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom