Пост на кој сте се изнасмеале

Во темата Косово со нова валута - дардан.

@Dardan-ia испадна најјак шизик на форум, си има валута крстена по него.

Не вели ,,крстена''...Тој сака да ја паљи крстот...

Сечена по него
А каква валута се користи сега?

:pos::pos:

The ultimate reply, без можност за повратен reply :)
Невероватно еј НИГЕРИЈА пуштиле на ПејПал а дали 50 компјутери имаат у таа држава паааааааа значи ние сме 0 спрема нив што мозоци ејјј бог да чува...
Нигерија има 60 милиони интернет корисници :)

Фелаини
afro-smiley-face.gif

:pos:

Прашањето е истото кое миљон пути го поставив. а на кое добив смешен одговор.
Ај, ќе тргнам и од таквиот одговор па велам: ако атеизмот е НЕверување во постоењето бог(ови), тогаш што Е атеизмот?

Просто и едноставно, ако НЕ Е, тогаш што Е?
:vozbud:

Нешто постаро... ПП, кога Рики организираше KSC
Да скратам на простор, другите пораки ќе си ги читате во цитатот :)

Untitled-3.jpg

o dardan, pse be strashno?! kamo site deca od krçova da go selat. site tije deca od zajazi se u shviçarska sega i go uçat shkolla tamo i go snaoxhat za zhivotot. e dobro sega, ne uçat site -- nekoj çak go studirat, a nekoj shto imat merak za bizmis se zaposluvat kao prodavaçi na eroin, shferceri na kuravi ili reketari nga duçani. a onije deca shto se shumë talentuar igrat u shfiçarska futbollska prezentacia kao xherdan shaqiri, granit xhaka, valon behrami, ili blerim xhemaili. i sega kazhi mi realistiçno, dali povishe sukces çe imale vo zajazi ili vo shfiçarska? bole decata da go imat toj sukces i da go podobruvat zhivotot, a ne da kupuvat kallashi da pukat za çafkite shto go jadile pçenkata u pole ili da go dishele neçist vazduh u podrum.
ѕвер и пол, накај два

проф по историја:Ученику кажи го богот на сонцето во стар египет
Ученикот се врти назад за да слушне од некој одговор и сите во ист момент викаат Амон Ра
и овој од гужва слусна рамбо два и и вика на професорката
Рамбо два професорке и оваа кец до крај година нормално а после тоа цел ден се газевме од смеење ова неможам да го опишам единствен начин е да се доживее

Mozam samo da ja zamislam situacijava :cuc::pos:

Mozam samo da ja zamislam situacijava :cuc::pos:
Must... resist... but... it's.... too... too hard... can't... argh!

Лажга е ова, или неспособни професори кои предаваат од срање учебници. Ра е бог на сонцето, Амон-Ра е синтеза на две божества.

Искрено се извинувам до сите што ги замарам.

Must... resist... but... it's.... too... too hard... can't... argh!

Лажга е ова, или неспособни професори кои предаваат од срање учебници. Ра е бог на сонцето, Амон-Ра е синтеза на две божества.

Искрено се извинувам до сите што ги замарам.

А Рамбо два ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom