Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Иванович-Скиавоне -18.5 1.90

Ана се наоѓа во фантастична форма и прошлата недела освои турнир на трева, оној во Истбурн, преубедливо со сите мечеви добиени по 2-0. Она општо сезонава се наоѓа во одлична форма и мислам дека ова и беше 3та или 4та титула. Од друга страна Скиавоне не знае каде тера, многу порази сезонава, тревата убедливо најслаба подлога така да оваа граница сметам дека има големо валуе. Чим Скиавоне изгубила од Стивенс 6-2 6-4 тогаш од Ана мислам дека ќе изгуби повеќе. Ритернот на Ана е неверојатен, скоро секое топче оди на основната линија а Скиавоне со еднорачниот бекхенд ќе има проблеми да оствари иницијатива во поенот...
Ја потцени бабата :ROFLMAO:

Ја потцени бабата :ROFLMAO:
Јебига, Ана не реагира добро на слајсот на Скиавоне затоа се мачи брејк да направи, а подобро игра каде каде. Последна ја чекав на тикет да и ебам тоа.

Јебига, Ана не реагира добро на слајсот на Скиавоне затоа се мачи брејк да направи, а подобро игра каде каде. Последна ја чекав на тикет да и ебам тоа.

Брат искрено алал нека ти е како имаш трпение да играш тениси..па нема попроклет спорт за кладење и полошо нешто од тенисот..апсолутно никоја не е сигурна посебно во женскиот тенис каде секоја со секоја можат да се победат..види ја Иванович колку да е доминантна пак на отворен форхенд ја треска топката во аут..едноставно тенисот е најглуп спорт за кладење и то е то

Брат искрено алал нека ти е како имаш трпение да играш тениси..па нема попроклет спорт за кладење и полошо нешто од тенисот..апсолутно никоја не е сигурна посебно во женскиот тенис каде секоја со секоја можат да се победат..види ја Иванович колку да е доминантна пак на отворен форхенд ја треска топката во аут..едноставно тенисот е најглуп спорт за кладење и то е то
Многу се лажеш. Тенисот е најубав спорт за кладење, и тоа убедливо. Прво, затоа што не може да ти заврши икс, второ, затоа што играш на еден играч, а не на 11 играчи, и тој играч зависи од самиот себе, трето, полесно е за типување ако ги разбираш подлогите, играта на тенисерите и кој колку може на одредена подлога.

Јас ова твоево мислење го имам за фудбалот, најгнасен спорт за кладење, све живо контра иде. Иначе Иванович и Халеп ги чекам на друго ливче за 5800, така да ако тепаат одличен ќе е денов, а да испаднеше Иванович минус ондак ќе беше бинго.

Жениве се лудило одвај денеска ја фатив Венус на 3.5 хендикеп тамам ја прежалив пресврт направи така да ја више жени не чепкам, ако те заебе Ивановиќ да знаеш дека сум ти спомнал :D
Да знаеш дека сум спомнал :D

Денеска тенисиве ок беа ама јас се фатив амбициозно за тие што не ги бива...али добро е сепак во плус денов ќе го поминам (y)

Инаку ако некој го интересира играта
Играч1/Играч2 +/- граница на голови се важи само ако двајцата се во прв тим, од вчера сите за 1 коеф. ми ги сметаа (ма да на сите 3 меча што ги играв само 1 играч играше така да...)

Него за играта најдобар стрелец во репрезентација ќе треба до крај на СП да чекам за исплата или ? Пошто Манџукиќ и Балотели се веќе аут..

Еј зашто го постираше ова сега некои што мислат дека се е местено ќе се јават...

И за мене е глуп спорт тенисот за кладење, ама има луѓе што прават пари. Прегеска од 1 до 4 саат, вработениот во плејин направи 800 денари профит во живо стално се кладеше, и јас направив нешто ситно ама сакајќи да направам повеќе ги изгубив, ама барем не сум во минус.

Koga sme kaj popovite.
Ima(se)eden pop vo Bitola,ne znam dali e uste aktiven:D,tezok komardzija,po cel den po kladilnici+kafani.:гик:
Uplakal po 3,4 iljadi na livce,i mu snemalo pari eden den,a imal utakmici za pisenje ,livce so nekolku iljadi denari uplata,arno ama nemal tolku pari za da uplati,i posle se setil,i popot mu vika na deckoto so rabotese v kladilnica"momce pisi go livceto i cuvaj mi go nastrana,jas odam da zakopam eden i odma se vrakam"
I posle drzava barame,kade be?
Zatoa ne mozime da fatime,popovite se maler.:pos:

Жив да не бил тој ? :D

Прекинав пост од коцкање по година и пол, и за 5 дена изгубив 150 денари. I'm out.

Мора и типот да го пишеш што сакаш да ти испадни :icon_lol:
Ако имал среќа ја играл Грција ГГ3+ :ROFLMAO:
Прекинав пост од коцкање по година и пол, и за 5 дена изгубив 150 денари. I'm out.
Пфффт аматер, додека не се заглавиш кај лихвари исто ко да не си играл.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom