Epics™
Академски граѓанин
Во темата
- " Македонија - Данска "

- " Македонија - Данска "

Остајте ја Крејзи, февруари иде, ќе се смири сама![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остајте ја Крејзи, февруари иде, ќе се смири сама![]()
Овој Ников шах треба да коментира,а не вакви динамични спортови.
Ооооо се извинувам сум погрешил мислев дека ќе имало реванш натпревар помешав со фудбал
Како и да е не скршија и тоа добро
У темата за ракомет,мислел ќе има реванш со Данска.
Мислев за Баерн Минхен
Фала барем ти и Незарпирливи ме свативтеНе го сфати ти:
Ок де ама смешно ми падна,нека не се лути одма,ипак 5 сабајле еНе го сфати ти:
Фала ти многушто сте му се навртеле толку на Драгонборн, 12 години има. Вие како сте се понашале на 12?смешен е кога се кара со сунѓерот ама детето е далеку од неинтелигентно. Ни спама, ни тресе глупости по теми каде што не му е место. Пастирал вест од Курир, е да, многу знае на таа возраст кој медиум под чија закрила е и како одат тие работи.
На форумов смешни се овие со 25-30+ што се однесуваат како да имаат 12.
Ја наместив сега. Ама од акл излегов. Неможев да ја затворам устата едно 20 мин, ме болеше кога пробував да ја затворам.
И јас не знам како ја наместив, почнав да ја мрдам лево десно горе доле. Сега ми е страв да ја отворам устата.
Имам проблем што многу ме измачува................... Најмногу од се ме боли што сака да се видиме петок, а петок паѓа снег и тоа многу а тој не вози на снег. Намерно договори петок. Јас денес ја видов прогнозата.
И шо се праи во рајо, ете вљубен си постојано, неизмерно радостен си цело време и тука е бог светци, патеници испосници... и цело време муабет “леле колку ни е убо, овде е преубо и ние сме среќни и убо ни е и господ е голем и се е убо и јас сум среќен и ти си среќен и тој е среќен и нам ни е убо најнајубо и стално ќе ни биди вака убо и утре и задутре н позадутре оти господ е супер и многу е убо шо сме тука со него и со други светци и сите сме заедно и ни е многумнооог најнајмногу убо турбо убо ми е и сме заљубени и сме среќни се ни е убо и сабајле ни беше убо и поручек ни е убо и ноќе ни е убо и се е супер и одлично се чуствуваме најубо се чуствувам овде во рајо...“
И сега замисли 10000000 души во рајот ко ќе си прат муабет и сите ваков текст повторуваат.
И тоа траи една вечност...