Пост на кој сте се изнасмеале

хахаха, исто кога на мене, “мајка му на столе има три сина. едниот се вика понеделник, другиот вторник, .... а третиот? колку само сум се смеел со човекот до мене кога го прашав. :pos: ..... среда, .... НЕ, ... па петок (пошто е во мачки род), ја пак НЕ, .... леле, ден денес го зезам :pos:
требало да му речеш четврток е еве го, прифати системот :)
штета што не можеше да се вадат логови од неуспешни обиди. После Американците биле затуцани :ROFLMAO:

. Имаше една убава мисла (од Ајнштајн мислам дека е) која вели дека одговорот на секое прашање може да го најдеме ако подбабински погледнеме .

Царица! :pos::pos::pos:

Велешани знаат зошто.

Ја си замислувам цела приказна...вака....

Си вози Леандра

Прегледај го приврзокот 75179

и и текнуе да праиме софра.

Ми се јавуе мене и на Pillow Queen и се наоѓаме во кафана.Потоа се избацуе типкава

Прегледај го приврзокот 75181

AnFem и вика носете ме во Болетус.Седиме во кафаната,келнерот не гледа попреку,смрди на похован кромид и на скара,певејка во тигра пее ''Докторе докторе'' и безвеза го поздравува Жан Митрев а ние пиеме шток и чадиме цигари,во кафанава лисици да бркаш.Почнуат да се збираат велешки сомнителни фаци,плавушата-спонзорушата зад нас со дечкото сецка само две ќебапчиња и ги лигави оти ќе и се зборави ако изеде цела плескавица а ние додека не држи

Прегледај го приврзокот 75182

и дим да не њама.
Си возиме така,тргнавме накај Чашка

Прегледај го приврзокот 75186

и не запира полиција.

Pillow Queen

Прегледај го приврзокот 75187

не сакаше да се експонира па си седеше во колата додека јас

Прегледај го приврзокот 75190

После дое Гнгата го тргна цајканот настрана и рече да не не пишуе оти ако не пише ќе и ѕвони на Цеца да ги собере Црвените беретки и да му мавнат две воспитни.
Толку.

Tret den po premisluvanjeto za emigriranje i vrakanje nazad. Na MRTV SAT kanalot vidov reklama kade edno devojce vika strav i bilo da se mazi ama ovoj kleknal na koleno i ajt sozdravje pa im se rodilo dete i sea demek toj programer taa advokatka i detevo zabi mu iskacaat, odi vo dubak shto ti ja znam pa mislele za vtoro pa za treto i natalitetot taka rasnel.

E, kaj mozhe da najdam vakva kombinacija ko na MTV da mi kaze sandaukar, ima samo eden mal problem, jas ne sum advokat, apsolvent ke sum godinava na informatika pa moze tatkoto da e pravnik. Fala.

:pos:

2ewe449.png

Вака: утре правам германски тест, а тапа сум. Еден другар од друг клас го слика тестот и ми го прати ама јас појма немам како да го решам, па ќе ве замолам ако има некој што разбира германски и сака да ми помогне, нека пише одговори. Не мора целиот, и дел од тестот да го напишете супер ќе е :)
Прегледај го приврзокот 75291

625586_593513197327550_1348187420_n.jpg

Решение од другата група
:pos: :pos:

Знам дека сум познат по лошиот вкус, али кликнете на песните што ќе ги ставам, може ќе ви се свиѓа некоја, шо знаете :)

За почеток нешто нормално:

Секој коментар е сувишен... :pos:

Како би звучеле македонските народни песни преведени на англиски:
-„Се запали пиле Трено одајчето“
The small room is on fire chicken Treno;
-„Фато мори душманке“
Fato you bitch...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom