Пост на кој сте се изнасмеале

Ма сите тие се на едно купче, ама исламов ептен наштетува. Некој ќе рече не е само исламот и вие Европјаните сте штетни...... ама тоа некако не иде, кај нас на секои 5 минути не се случува нешто вакво.
Мене ми се плачеше од идиотизмов, се рачуна ли плачењето или сум оф топик ?

На темата МПЦ го забрани Фејсбук

Коментар на Ејсид
А форумов уште им е дозволен? :)

И репликата на Летко :
Ако прочитат дискусиите на тема “Религија“ не ти гини анатема и свети бан на цел форум, има да се отепаш од купување зејтин и свеќи и оставање банкноти по икони да те одбанираат

:vozbud:

Мене во Тинекс ми ја скршија картичката :(

Читам и си ја замислувам ситуацијата, да ти скршат картичка во маркет :pos:
Има да платиш во кеш и крај!

Кога го праел видеово си викал „како ќе им го набутам со се јајца на хејтериве“. Сега ги чита постовиве и си го џвака сам, со се јајца се разбира :pos:

:pos:ЅВЕР!

ко шо ме манијачат мене жениве тука и понекој педер у пичку мајчину :icon_lol:.

kQSgwXi.gif

Членот Someone ме потсети баш пред малце со еден пост, ви текнува кога за регистрација на форумов имаше просто прашање и еден ден нов член отвори тема GLAVEN GRAD NA HOLANDIJA и воведен пост admin koj e glaven grad na holandija celo sabajle se registriram hag ne e roterdam ne e e koj e majka ti da ne e sramota forumov

:pos:

ЛЕЛЕЛЕЛЕЕЛЕЛЕЕЕЛЕЛЕ се борам за воздухххххххх,, ауууууууууууууууууууадададс!!!!!!!!!!!!њ3рњ3рњ3рњ3рњ3рњ3рњ3рњ3рњ3рњ3рњ3р

Имам слушнато за него многу оддамна. Одличен артист :)

Нека почива во мир.

Добра акапела, но со мотивот на песната самиот кажува дека се забрануваат правата на жените да возат.

tumblr_lq0a8kA3VC1qlq05h.gif

оф
@Sungerot Bob а дали јас на тебе ти имам кажено дека си
паметен како Алберт Ајнштајн?

Читам 5 страни со огромна напнатост да одкријам штое е работава со winnertakesearth и ми искача ова:

بالصور والفيديو هذه حقيقة أصحاب الرداء الأسود الغريب

oct 28, 2013 dimasport منوعات Commentaires fermés

ظهرت جماعة ترتدي الرداء الأسود في مباراة بايرن ميونخ الأخيرة ضد هيرتا برلين، والملفت أن عددهم كان 11 شخصاً أي بعدد لاعبي كرة القدم، ثم ظهروا في ملاعب جديد فسأل كثيرون عن حقيقتهم.
هذه الجماعة ترتدي الرداء الأسود وعليه شعار دائري، وهو نفس الشعار الذي تم مشاهدته في مناطق مختلفة في العالم الفترة الماضية مثل ريو دي جانيرو ونيويورك، فما هي حقيقة هذه الجماعة ؟
قبل أيام ظهرت رسائل غريبة في ريو دي جانيرو، حيث ظهر الشعار ثم رسالة مفادها “الفائز يأخذ العالم” كما يظهر في الصور التالية

هذه الرسالة يقال أنها نفس الرسالة التي وضعتها الولايات المتحدة عن بدء تجاربها على الصحون الفضائية UFO، في حين تقول نظرية المؤامرة إن هذه الرسالة هي ما تلقته ناسا يوماً ما في الستينيات من القرن الماضي من فضائيين لكنها أخفتها، وتبدو الأخيرة مجرد نظرية مؤامرة لا أكثر…. وبالتأكيد أنقلها لمجرد العلم.
انتشار هذا الشعار تواصل ودخل تويتر على شكل هاشتاغ واسع النجاح، وبدأت الصورة تتضح مع بعض الاقتراحات، هذا برنامج تلفزيوني أو فيلم أو منتج قادم هكذا اتفقت وسائل الاعلام الكبرى في البداية، ولكن هذا الشعار بقي يستخدم نفس العبارة “المنتصر يأخذ الأر

пс. нема потреба више да ја ставам Фан клуб Интер темата пошто веќе сфативте дека е смешна 24/7. Само одете у темата и читајте.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom