Пост на кој сте се изнасмеале

Неколку дена размислувам на прашањево.Значи имам другарка која е НЕВИНА,уствари не е дефлорирана,но си имале некое сексуално игриче со дечко и,си се триеле,таа била ваљда по гаќички,тој гол,немало пенетрација,само триење,не свршил ни близу нејзе,но таа предсемената течност изгледа дошла во допир со нејзините влажни гаќички,и сеа и касни неколку дена.Постои можност за бременост?
:pos:

јас само нај нај нај женам. Сопругата е веќе со долг стаж и мислам да ја отпуштам па ако си заинтересирана прати фотографии и биографија на ПП
Не, благодарам. :pipi:
Јас со толку стари ко тебе не можам. Башка па и еднаш женет, аууууу никако не бива таа. Ќе си најдам јас некое убаво дилберче ко за мене создадено. :свиркам:

И тука Лет 3 мавнал еден мал едит на постот од blue ladybug, и вака некако излегло

Не, благодарам. :pipi:
.Јас со толку стари ко тебене можам. Башка па и еднаш женет, аууууу никако не бива таа. Ќе си најдам јас некое убаво дилберче ко за мене создадено. :свиркам:
Гледаш колку е лесно

Во темата ,,Денешните мажи". Конверзацијава ме отепа.

:pos:

Исели се од овој град да не те гледам. Секое шетање низ град се плашам да не ти ја видам таа фаца згужвана и да ми го уништиш денот. :D
Да даде господ цел живот да патиш и стап да не видиш. ;)
covece pateticen si...te molam smeni relacija/mesto na ziveenje samo sto podaleko od mene...stvarno koga i da te vidam mi se unistuva den :mad: a i alergicna stanav na tvojot glas o_O zatoa fuck off man :mad:
На овие двајца не им се погодило ебањето :pos:

Денес се посветив на подфорумот Љубов и секс, и ги најдов бисериве:

Ко за беља ми се дешаваше кога немаше да се избањам :/ А, ќе се пицнев и средев ни п од пичка у муабетов не испаѓаше. Тоа кармата матер ми еба.
На крај се помирив и сега се бањам секој ден :icon_mrgr: Мирна глава.

И одговор:

Значи сеа не ебеш ништо а

И на темата Секс за време на менструација:

Ха ха,еден мој сограѓанин(се смета за тие `загрозените`) кога го прашаа на времето дали би пробал кога има добиено,рече-стршни да има внатре ќе го ставам

Дали се сеуште заедно Сузана и Павле ?:icon_lol:

D.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom