Пост на кој сте се изнасмеале

На некој си 7 години, си игравме кај мене дома, ама од секоја играчка има и плачка. Ме удри со играчката по глава, а мене во близина ми беше сукалото па удрив со него и тоа по глава, а детето се утепа од плачење од болка.

Тогаш се чувствував виновно,............. НО тоа докажува дека уште од тогаш сум имал готвачки способности, почнувајќи со користење на сукало :)
Тепачките од лани не се рачунаат, мора од оваа година.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Имам некое претчувство дека BorTor е второто јас на Sungerot Bob .:cautious:

:pos: :pos: :pos:

Јас сум еден и единствен не е возможно да има друго јас..... што се нема човек да чуе и прочита :facepalm:

Да ги надополниме излагањата од вашите коментари,се гледа дека сте заинтересирани за димензиите,одма да напоменам дека димензиите се психолошки пристапи т.е електричната енергија на мозокот која се задржува во целост,ја менува формата,додека телото е вон вегетација,а електрицитетот слободно ја менува својата форма.Инетересно е тоа кога електрицитетот преминува од левит во втора димензија каде што се стекнува со поголема сила привлекувајќи ги спротивнонаелектризираните послаби електрицитети и преминува во форма на демон или фантом.Демоните можат во оваа форма да опстојат повеќе стотици години,хранејќи се со послаби електрицитети кои се новодојдени од левит т.е третата димензија.Доколку не ви е јасно за четвртата димензија,тоа е димензија која е во нормална состојба кај живиот човек,додека при смртта немора електрицитетот да се задржи во компактибилна состојба односно да се разнебити и човекот да биде дефинитивно мртов.
Првата димензија е врв на ротацијата на електрицитетот,таму електрицитетот преминува во многу појака форма и настојува да го направи кружното движење односно да се врати во четвртата димензија и во тоа успева во новородено човечко суштество или пак во веќе формиран човек,но со послеб интелект и тогаш се појавува болеста шизофренија.
Болеста шизофренија лекарите ја лечат на погрешен начин со седативи, а треба да се лечи со човек кој може вишокот на електрицитет да го усмери во просторот.
Електрицитетот кој влегува во новородено суштество не ствара болести туку се реинкарнира и ствара симбиоза која во многу случаеви е многу понапредна благодарение на минатите и новите искуства кои заедно содејствуват.

Многу ми е интересно кога размислувам за ова. Како е создаден, светот, космосот...

Бог е оној кој го создал светот, космосот..., некој ќе си рече науката не вели така, се започнало со мешање на атоми, честици....., но многу е погрешно тоа што науката го кажува. Зошто и да дошло со мешање на честици, атоми... сепак постоел некој кој ги создал нив :)

А кој го создал Бог?

За тоа не се знае. Но сигурно се знае дека Бог го саздал светот :)

Јас сум еден и единствен не е возможно да има друго јас.....

Dear K,

трагично, зборот "срце" повеќе се употребува на темите за фудбал отколку на темите за љубов, на кои почесто се споменуваат други органи.

Едно време беше обратно.

Урлам!

Членот Someone ме потсети баш пред малце со еден пост, ви текнува кога за регистрација на форумов имаше просто прашање и еден ден нов член отвори тема GLAVEN GRAD NA HOLANDIJA и воведен пост admin koj e glaven grad na holandija celo sabajle se registriram hag ne e roterdam ne e e koj e majka ti da ne e sramota forumov

:pos:

Членот Someone ме потсети баш пред малце со еден пост, ви текнува кога за регистрација на форумов имаше просто прашање и еден ден нов член отвори тема GLAVEN GRAD NA HOLANDIJA и воведен пост admin koj e glaven grad na holandija celo sabajle se registriram hag ne e roterdam ne e e koj e majka ti da ne e sramota forumov

:pos:
хахаха, исто кога на мене, “мајка му на столе има три сина. едниот се вика понеделник, другиот вторник, .... а третиот? колку само сум се смеел со човекот до мене кога го прашав. :pos: ..... среда, .... НЕ, ... па петок (пошто е во мачки род), ја пак НЕ, .... леле, ден денес го зезам :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom