Пост на кој сте се изнасмеале

На темата Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!
Па може, што да не, кога веќе си дошла да не се враќаш за џабе.
На пример што е поефикасен начин да ја натераш девојката или жената да вреска после секс и да биде возбудена?
а) Лижење на ерогени зони
б) Плескање по газе

c) Бришење на пенис од завеса, после ејакулација.
На ова сигурно добиваш вриштење и флаша во глава од силна возбуда, особено ако е штиркана.
:icon_mrgr:

Драга

Сите пријателки на жената кога е трудна и го галат стомакот и викаат "честито"....

но ниту една не доаѓа да ти го погали алатот и да каже

"Браво мајсторе"

Го чекам овој момент :D

:cuc:

:pos::pos::pos:

Перо ти ли си бе !?

Од вицот кога Перо се знае со Папата

Мене ми личи на тој директорот што бараше помош дали да ја клецни или не секретарката и после промовираше традиционализам на форум.:D

Инаку мислам дека навистина има појдено за Металика на концерт и не лаже. Има човекот влијателни другари и Металика е еден од нив.

ги прегледувам мислењата на Paramour ;) и колку што ми е смешно ;) толку и ми е мака ;) што сум го испуштил настанот ;) на ;) месецот ;) на ;) Кајгана ;)

меѓу другото од темата ;)

Со странскиве Меган Фокс, а нашиве, не да се фалам ама сум имал со 2 ама тоа нека остане во тајност ;)

Дечки абе оти со сила си заработувате поени не ми е јасно. Толку едноставно правило има на темава, читај и уживај. Не се ова љубовни проблеми па да ги решавате. Чудни сте стварно.
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 19:31 ---
Блам кражба на фб Стеф Ангелот:
Прегледај го приврзокот 74286

Прегледај го приврзокот 74287

Туку муабетот ми е, кога крадете од Кајгана оставајте линкови, ова членовиве се гледаат така се истрењирани.

хахахахаххах leandra секоја чест ко детектив си го фати чоеко на дело, али ми ја напрај мене вечерва сум се згазил од смеење ко го прочитав ова :pos:(y)
Ајде стефчо и инспирацијата со комплетен текст за видеата на youtube кај да е ќе најдеме од кај ги има добиено :)

На темата "Како си ги замислувате членовите на форумов?"

фан клуп интер :гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце::гомце:

СТЕФ Ејнџел

images

This guy is unstoppable :pos:

Млада беше,незнам колку години,може и студентка да беше, незнам,не ми е беше тоа поентата..

Не ја прашав:rolleyes:

На изглед море! Не си слеп ваљда :D

Арна беше.На изглед.

Темата за ЈСП.
Добар, добар (y).

PREGJE NIE CELA REDAKCIJA USTE PRVO KOFI SE NEMAVNE NAPIJANO DIREKNO OD SKVER IDEVME OD PROSLAVA NA 11TI OKTOBERFEST NA PRVA PUSKA i SO DRESS I SAL MAKEDONIJA MAKEDONIJA SO TIE WALES OD KAI IZNIKNAA NI ISTORIJA NEMAET NI NISTO SIGURNO GI KUPIL ARAP NEKOJ PA JA KUPIJA U OVAA UTAKMICA IMET KLAENO 5000 MILJONI EVRA STOPOSTO SE GLEDASE EVIDENTNI GRESKI ARBITAROV SE PRAESE BLIND A NIE SO LAVOVSKO SRCE ORAVNE NIZTEREN AMA NEMOJS KAJ SO IMAT SILA NEMAA PRAVDINA TAKA BILO TAKA KE SI BIDI DOKRAJ NE MOIS TUKA DA PREVZEMIS AKTION BEZ SANSI SI ZA TO I TAKA CELA REDAKCIJA SE SMURTENI BEVNE OD SABAJLE POSLERPRAZNICNO NE NE SAKASE GOSPOD AMA SLEDNO KOLO SI VIKAME. E SEGA ZA MALU TRETI MOZI MEDALJA DA ZEMEVME BRONZA ENE HRVATITE SREBRO OVIE BELGIJA ZLATO I TAKA SE NAREDIJA NIE SESTI 6 MESTO NE E LOSO AMA E DVE SLIP POZICII SPREMA USPEHOT LAVOVSKI VO LITVANIJA AMA TOGAS GOSPOD NESAKASE SITE AMA SE VRTI TRKALOTO KE IMA I DEN ZANAS. SEGA POZDRAV I UBAV DEN DA SI IMATE MAKEDONIJA SE SAKA SO SRCE!!!!!!!!!

https://www.facebook.com/lionsnewsmkdaustrelja?hc_location=stream
:ROFLMAO:

е баш фчера ми се јави еден со прикривен , во ниедно време , му се развикав , оти да не , не можи ко нормален чоек контакт да воспостави со тебе , и ми вика чекај чупе како се однесуваш така , од кај знајш кој е , и јас му викам шо има врска кој е , многу ми е гајле , се звонело така во ниедно време , ако си маж , шо ми звониш со скриен , и прво се вели добро вечер , јас сум тој и тој , извини што те вознемирувам ова време ,не знам и јас шо му праеф толку време муабет , си немаф попаметна работа , и мистер алфа мажијак кој никогаш не бил одбиен , ми вика , овде мартин , ајде утре да одиме на кафе :cautious: , и му викам прво не можам , и оти , и му викам оти нејчам , на какоф начин пољубезно да те одбијам , и ми вика ааа ти ме сакаш чим уште ми прајш муабет и му го бапнаф телефоно и уште еднаш ми се јави и ми вика уште само ова да ти го кажам па пак бапни ми го , вистина е дека си продавала правосмукалка , јас уствари за то се јајвив , бројов ти беше на оглас на пазар 3 :facepalm: и јас му рекоф да вистина , само шо не беше овај број , не беше правосмукалка , машина за перење беше и не беф јас , комшифката беше .....имаше срејча шо е од Битола па беф толку покултурна и навистина не знаеф кој е да знаеф , че му речеф че ми јадиш куро ти мене.....и ај после речете ми дека денешните мажи не биле за гревотка
Прилепчанки...:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom