Пост на кој сте се изнасмеале

Ne be pa i vie, dzenu ne znam sto ne ve brise, ne ni procitav voveden post poso ste iznapisale zafrkancii 5 strani, me primrze da vi gi citam "segite".
Android sto ima bagovi, ima. Ne znam so tolku coekov go zafrkavate, a i iskreno, ne mi e gajle.
Za inat na vasite glupi segi pisav, i argumentirano.
Sekoj sto imal android gi imal istive situacii, bagovi kolku sakas.
Iphone nemam, ali znam deka nieden ne mi se pozalil deka mu se koci tel i deka ne mozel slusalka da krene. Sekoj software si ima bagovi, samo kaj android malku povekje...sto od nedoprogramirani apps, sto od samiot android. Ne znam kako stignavte do povrzani lugje, mijalkov i sl...
:pos:

Аман бе. Па од кај симнуваш, dzesika? FREE-ANDROJT-APZ.net ?:pos:

На сите постови од Paramour
Другаров треба да се прогласи за член на деценијата на кајгана

На темата Блам состанок. Можеби постовиве овде веќе ги има, ама јас вчера првпат ја превртев темата.

Onaka srede sostanok <3, i se javuva brat i i se karat za toa koj trebal da chuva nekoja pomala vnuka, i ova se dere, ama seriozno derenje, i pochnuva da plache i onaka zaminuva... <3

beat this.
Се договоривме со типов да ме собере од работа и да идеме на пијачка. Во тоа време работев во Аеродром, а живеам во Карпош. Бевме на пијачка, све супер, муабет ок, се договоривме за уште една пијачка наредниот ден... Дојде време да си одам дома, влагаме у кола кај него и он ми се врти и ми вика - ок, кај кои таксисти сакаш да те оставам? :vozbud:
На ова умрев:
Седиме со девојчево на кафенце,ова она,и само наеднаш срипува и вшти.Ја и викам шо ти е мори шо врискаш,оваа си собира парталите и шпринт.На идење и икам аман бе што ти стана,вика абе ми потече улошката а друга немам,ќе се посрамам лом ќе напраам.А проклетава имаше бели шорци.И си фати патот.И ми се јавува почекај ме ќе се вратам за двес минути близку живеам.И си седам ја како утка сам у тоа кафичот 1 саат,чекај чекај,И се јавувам кај си бе ово оно,и почна да ми се вади абе знаеш не можам ова она.И океј,си тргам ја да си идам,и си викам у глаава:Ех,Горан Горан,глупердо една,чекај си ти као утка сам...
Остај тоа,највише ми беше криво шо морав кафето нејзино џабе да го плаќам,коа само една голтка се напи......
2.) Накај 8 навечер ми стига порука од типка која ја знам само преку фејсбук за до парк да сме отишле, сакала да ме запознае. Идам ја у 9 , ја гледам, се топ фина типка, фин муабет врти. По нејзина иницијатива земавме нешто алкохол за на трева, не и се седело у кафич и тргна муабет. Па за музика , филмови , астрологија итн. итн. се расприкажавме и си викам оваа е на место.
И ми вика околу 12 да идеме да јадеме, гладна сум. Ја и викам ај, кај ти се јаде. Ни два ни три, ми вика Вили.
Да не се разбереме погрешно, поштуем типки шо не ми глумат фини на салата дека се на состаноци, ама тоа што следеше даље беше катастрофа.
Идеме у Вили, ја земав стек без ништо, и лебот не го јадев само стекот, она зема пунето пилешко со СИТЕ сосови и салати.

Седнавме, почна да јаде.
Питбул као јаде мајонез од тегла? Е! Епа исто.
И ми вика у сред јадење со пуна уста и мајонез/сосови насекаде околу фаца „Абе ај земи пиво“.
Земав пиво, пустиот ја, и пие она и ждере како неартикулирана, ја си глеам у празното лепче за да не повратам. И искачаме и извади така шоферско ждригнуење што душата ми се еба.
Имаше и обид за да ме залапа коа ја испратив, „ненадејно“ се закашлав и само ја гушнав у сред кашлање и си мафнавме низ прозор од такси.

Од тогаш со неа сме на „Кај си бе брат“ база.
Фала богу.
Идам со срцката во кино зимно време,снег до глуждови.Она живее на Водно иначе.А што беше едно убаво девојче,такво мило маченце.Ја кавалерски ја поканив у кино,бевме што бевме,добро филмче изгледавме...И сега да ја носам накај дома после прекрасната вечер.Ради снегот ми вика да ја оставам малце подоле,а она пешки ќе се качела до горе.Нормално како секој ни ја не дозволив и почнав да се качувам со кола по тоа брдото нагоре.Ја оставам пред врата се местам да ме баци у образ,и го напраив она мангупското се свртев,ама не ми успеа :D. Се ок,да си идам накај дома,колава углавила у снег не мрдна!Викам маче шо праиме сеа? Она ми вика почекај да идам до дома да видиме што ќе праиме.Саатот беше околу 1.Ама некако ми се напна ради лошава фора што и ја пуштив.Викам брате оваа не доаѓа,снаоѓај се сам или остана тука.За 5 минути гледам доаѓа она,а позади неа ТАТКО И СО ЛОПАТА.Си викам толку е,умре за пичка.Во ова темнициве ќе ме утепа и право ќе ме закопа тука никој не ме наоѓа.Уште коа го видов дека е по пижами викам овој лудак,кај ќе ме убие па и ќе ме мачи пред тоа.Среќа арен човек некако лево десно излегов,му кажав фала и си продужив дома жив и здрав.Немаше да се упрпам толку,ако не ми збореше она за татко и како тепал,а сум имал и некои грди искуства со татковци во минатото,ќе се посерев коа го видов со тоа лопатата.Како и да е се заврши добро.

Истата девојка-ова е доста кратко,ама моментот е сабајле кога станав се срамев од самиот себе.Под дејство бев на алкохол,на лесковачка седиме доста луѓе пијани и и викам-Маче ќе се лапаме или да стаам кромид во гурманската? :D Сабајлето кога ми текна што кажав....се остало е историја,а одговорот нејзин несакате да го прочитате.
Ај да не претерувам, продолжеток друг пат.

тие што се дружат со мене имаат на дело да видат колкав граѓанин на светот сум ја ;) тоа не е привилегија на сите или некои "форумски мангупи" овдека.
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 00:23 ---

Не слушам ја такви типци ;) Сум бил на секакви концерти во Европа, сум Металика кога беа во Бугарија и Београд, на У2 сум бил 3-4 пати, сега на Дип Парпал планирам во Белград ако не бидам деловно зафатен. Се дружам со секакви луѓе од багабонти до државници овде и по други држави, он мене ќе ми збори сељак ;)

Перо ти ли си бе !?

Од вицот кога Перо се знае со Папата

На прашањето, кое е полошо, дрогата или коцката...

И коцкањето и дрогата се многу лоши работи. Но на коцка може да изгубиш многу пари, да влезеш во многу долгови... но можеби и ќе ги вратиш тие пари, а со дрога... прво ќе се мрднеш, после рани ќе ти се појавуваат и на крајот можеби или сигурно ќе умреш.

Ова сакав да го слушнам,затоа и прашав,типична македонска слика:smir:
Туку и мене ми треба домаќинка дома,па ако најдеш вишок прати ја накај мене,ми треба топол ручек кога си идам од работа,чиста соба,испрани и испеглани алишта за наутро.Ако за без пари работи,уште поубаво :)

(y)

Дечки абе оти со сила си заработувате поени не ми е јасно. Толку едноставно правило има на темава, читај и уживај. Не се ова љубовни проблеми па да ги решавате. Чудни сте стварно.
--- надополнето: 9 октомври 2013 во 19:31 ---
Блам кражба на фб Стеф Ангелот:
Прегледај го приврзокот 74286

Прегледај го приврзокот 74287

Туку муабетот ми е, кога крадете од Кајгана оставајте линкови, ова членовиве се гледаат така се истрењирани.
Ако стеф успее да прелаже некоја со ова секоја му чест не треба ни авторски права нити ништо, еве нека каже дека успеал некоја да изебе со помош на текстот и ќе се кандидирам за нобелова награда :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom