Идам со срцката во кино зимно време,снег до глуждови.Она живее на Водно иначе.А што беше едно убаво девојче,такво мило маченце.Ја кавалерски ја поканив у кино,бевме што бевме,добро филмче изгледавме...И сега да ја носам накај дома после прекрасната вечер.Ради снегот ми вика да ја оставам малце подоле,а она пешки ќе се качела до горе.Нормално како секој ни ја не дозволив и почнав да се качувам со кола по тоа брдото нагоре.Ја оставам пред врата се местам да ме баци у образ,и го напраив она мангупското се свртев,ама не ми успеа

. Се ок,да си идам накај дома,колава углавила у снег не мрдна!Викам маче шо праиме сеа? Она ми вика почекај да идам до дома да видиме што ќе праиме.Саатот беше околу 1.Ама некако ми се напна ради лошава фора што и ја пуштив.Викам брате оваа не доаѓа,снаоѓај се сам или остана тука.За 5 минути гледам доаѓа она,а позади неа ТАТКО И СО ЛОПАТА.Си викам толку е,умре за пичка.Во ова темнициве ќе ме утепа и право ќе ме закопа тука никој не ме наоѓа.Уште коа го видов дека е по пижами викам овој лудак,кај ќе ме убие па и ќе ме мачи пред тоа.Среќа арен човек некако лево десно излегов,му кажав фала и си продужив дома жив и здрав.Немаше да се упрпам толку,ако не ми збореше она за татко и како тепал,а сум имал и некои грди искуства со татковци во минатото,ќе се посерев коа го видов со тоа лопатата.Како и да е се заврши добро.
Истата девојка-ова е доста кратко,ама моментот е сабајле кога станав се срамев од самиот себе.Под дејство бев на алкохол,на лесковачка седиме доста луѓе пијани и и викам-Маче ќе се лапаме или да стаам кромид во гурманската?

Сабајлето кога ми текна што кажав....се остало е историја,а одговорот нејзин несакате да го прочитате.