Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
day 3 : отоков на устава е се поголем и поголем у пм да фати срам ми е да излезам надвор, прееска се видов со братучеда ми и еден другар и првото прашање беше: херпес или ти ја учука некој ?? па двете брат фала на прашање
Шаринган го осети гневот мој на табла денеска :D
Red John ти е човек кој е подготвен да лежи на улица за да удоми некое маче, жени резервирајте дејт да не е касно после :)

Драга,

од пуста мрза умирам за јадење. :( ме мрзи да станам да си направам нешто цел ден :D

Драга К
вечер треба да идам у локална биртија
хм не сакам да идам ко клошарка, но ако стаам нешо фино на мене може да биде намирисано од старите вуци шо пламтат педесет и седам под жут мустаќ
........................

Драга,

Цимеркава има роденден за некој саат, пуштивме малце музика онака, за на крај да завршиме цел саат пеејќи стари турбофолк песни. :facepalm:
Срам ми е да кажам, али ќе кажам дека ги памтам некои целосно, а сме ги слушале прва средно негде. :D

Во име на времето кога ги знаевме, а не ги разбиравме песниве, кога си бевме безгрижни, без солзи и скршени срца, кога бевме само деца. (чирс!)
Забелешка, жими таквото што бившиот ќе најде некоја со моето име. :pos::pos:

Драга

Сите пријателки на жената кога е трудна и го галат стомакот и викаат "честито"....

но ниту една не доаѓа да ти го погали алатот и да каже

"Браво мајсторе"

Го чекам овој момент :D

Петиција за појќе кружни џамои:

429906_217655794999910_428277660_n.jpg

Че го познаите? Шоколован глас е сеа и развалује. Малу покретите, али развалује.

Драга Кајгана,
Ова времево ептен е ладно. Носот ми тече.
Една недела ме одвоија од тебе ама еве пак сме си тука.
Многу ме нервираат луѓето кои се мислат дека се нешто, а уствари се ништо.
Моето Скопје ми недостига. Ми се спие, а никако да се одлогирам од форумов. Ептен напорен ден имав, ама ете и тој пројде.

Добра ноќ Кајгано :)

Има некои работи т.е мисли кои сакам да ги споделам со некого или некаде, ама осеќам дека ќе си останат таму каде што се. Во мозокот и за некое време закопани длабоко во потсвеста.

Драга Кајгана,

Напраив месец и нешо на копно. Ова одморов иде, лета :) Со пристојна бројка луѓе се видов, со уште поголема бројка ми останува да се видам. Колку ќе се изреализира... не знам.

Симпатијата многу ме симпатиша у задње време. Викендов бевме во Битола на Широк Сокак. Падна план следниот одмор да ја носам на викенд у Париз. Карти за Еуро Дизниленд иам. Уште карти за авион да купиме и идеме.

Колега го избркаа од работа ради шпиунажите и клеветењата на некои искомплексирани дегени. Сега јас сум им мета. Гаден период ми престои Драга, или ќе си го подвијам опашот и ќе си заминам, или мамата има да им ја расплакам.
А повеќе ме влече ова второто....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom