Пост на кој сте се изнасмеале

386557_517022028338018_46362228_n.jpg

Лелее :pos: :pos: :pos:
Кој ја гледаше утакмицата знае :pos:

TheGambler,

друже барај чаре пошо заебано мојт да бидит! :eek:
Хахаххахахах од најјакио член побара помош, good for you :vozbud:
Најјак, најслаб тоа не можам да го констатирам, знам дека еден дубл препишав од него и си лапнав парички. :cool::pos:
Една птица не ја носи пролетта :D
Не знам колку птици ја носат, нека дајт нешо да се крениме пошо не биват работава.... денес само ПСЖ ме изгоре за уба пара...

За утре Наполи и Фиорентина да тепет, макс бет.
Поубаво сам боцни со пенкалото в билтен два меча и играј ги ГГ3+.Пореално е на ова да фатиш него на типстеров дојавиве :D
Абе од ваквиве постови за TheGambler може книга да се напише :pos:

Уште да кажеш дека албанците не ти се по кејф,и ќе ти поверувам за ова погоре.

Башка не смееш да се правиш угурсус,и да бркаш сиктер анама,оти ќе те доведе до буљук фукара...и после ќе бараш пишман карта за у Мерсин.

п.с у Штип од прво до трето лице еднина наставката е иста:

1.Ја беше
2.Ти беше
3.Он беше

:LOL: :LOL::LOL:

Црн хумор :sneaky::pos:(запознаени со работно место на Anne Boleyn will get it)
И уште да се знае од каде потекнува реченицата и од кој муабет немаше да звучи морбидно, али тоа е не се познаваме сите меѓу себе.

Ова ме насмеа денес:
Најсериозен: God Only Knows мислам му е никот на дечкото, кога го читам, мислам дека треба да земам кило зејтин и брашно и да се спремам за Трета Светска Војна
:pos:

Ти можеш да се изнаебеш бе, ќе и речеш на женската “толку ми е мал и тенок да ти нема ни да го осетиш, но мене многу ќе ми значи“

Здраво на сите!
Епа вака да ви се претставам 17години средношколец 3та година.......
Средно се запишав "Информатика" -мислев дека е лесно како од 5-8одд хардверски софтверски дел паинт,корел..:)
:giggle:

da bideme realni sezonava igracive na real zabusavaat znaci ne e do murinjo! (i azdisaa so kolite) baska imavme problemi so povredi i nemame sreca barselona ima sreca i nema tolku povredi i sekoj znae deka sudiite im popustaat. e sega mnogu letnaa u oblaci nekoi igraci zosto barselona lani bea slabi ama ja rekov uboo ako moze nekoj da go najde mislenjeto sto go napisav deka me zagrizuva sto drugata sezona nema da im bide pep trener. se znaese koj drug trener da dojde avtomaatski ce bidat pojaki barselona sezonava. pep gvardiola samo im ja kocese rabotata, posto vo barselona trenerot nisto ne prai posebno drugi gi vlecat koncite. I ja da bev ako ne mi se svigjaat takvite taktiki so dosadno igranje samo sto mene ni za milion evra ne bi prifatil za barselona. i nemam iskustvo na teren jja imam taktiki u dzep i mozok ama teoretski plus treba sega sobiram pari za licenca od fifa za trener pa ce cekam malce da ostaram da ne mi obeli uste od sega kosata zosto mnogu stresna e trenerskata rabota ne e samo taktiki tuka treba i da maftas so racete da im kazuvas ejj olla Ozil shut da bolj, Ronaldo sprint, ramos presing ne e samo takiki. I 4-4-2 ne e na primer takika tie se FORMACII a taktika ima pojce vo toa koj sto kako + treba da ti tekna koj igrac da smenis sto kako i da znaes mnogu taktiki treba. pa zdravje boze ce pocnam od nekoj nizok klub i koj ce go oteram u liga sampioni site ce vikate :cuc: a normalo son mi eden den da bidam trener na REAL MADRID (y)
Абе овај ако не ве насмее кој ќе ве насмее друг ? Дефинитивно најголем шегобиец е на форумов.
бтв ова со црвеново прати му еден e-mail на Моу да знае што да прави џабе ни кажвиш овде нас кога не знаеме ништо .

Баш сеа го читам се умрев од смеа.....од цела тема за раѓање деца во швицарска овој се фати за нај "битното" :pos:
Се насмеав од две причини, првата е што Милер е едно од најчестите презимиња во Швајцарија.
Втората е што имаше еден работник во поранешната фирма кој што работел како молер во Словенија.
Кажуваше кога пошол во Словенија сефте бил регрутиран како општ работник бауштелец, арно ама му требале молери на Словенците и излегол газдата од објектот и прашал дали има некој малер. (наводно Словенците имале некој лош акцент на истов збор кој звучел како малер)
Овој одма како пушка- Шефе ако бараш малер, јас сум невиден.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom