Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Играјки на овој начин со поголеми уплати, со 200 Е почетен капитал, capital been the wrong expression in this context, отидов во 40.000 плус...
Фатив 3-4 викенди, буквално све што уплаќав, излегуваше ... Суми од 2000, 3000, до 5000 сингл. Фатив 1 на Селтик со 500 уплата, Јунајтед во гости 2&3+ на 4 000 уплата, Челси со Шахјтор 1 со 4000 уплата, у уште некои ливчиња со по 100-150 Е добивки.
Прво почнав со 2 ливчиња, едно со уплата до 1000 денари, евентуална добивка 5000, и второто уплата од 4000 за добивка од 15 000 - 20 000. Првото секогаш го играв да ме вади за второто. И ми се посреќи саглам.

Ливчињата ги има во добивка, и се тргав на страна. Ме фатија 2-3 лоши викенди, и отидов во минус 28 000. Сега сум уште во минус, но ја анулирав таа сума во значителна мера сега сум на 4 цифри :).

Мој совет ти е да не ја правиш мојата грешка. Никогаш не играј натпревари од ист ден, само сабота на пример.
Следи ги внимателно неколкуте тима, и околу нив нека ти се базираат уплатите. На 3 пати згрешив што врзав тим за кој немав доволно информации со кој состав ке игра, и го врзав на ливчињата. Не уплаќај повеќе ливчиња со еднаква уплата. Уплатата темпирај ја на едно од најсигурните ливчиња да те вади за целата уплата и не врзувај утакмици со тоа ливче, никако.

Oткако почнав внимателно да следам состави, повреди, голови, ми се вратија добивките.
Никогаш не играм 2-ка, која е под 1.50 коефициент, и 1 кој е под 1.20, зашто не се исплати ризикот.

Пари има на тој начин, ама треба многу пазење, и што е најбитно, да знаеш кога да си дадеш тн cooling off период. Ако си фатил пари сабота и недела, никогаш немој да играш вторник-среда со големи уплати. Така ја ги спискав сите. Ако играш, играј на мали уплати, максимум до 500 денари...
Ќе видиме...иако уште од сега се гледа дека тоа е најисплатливиот начин ако сакаме да ќариме нешто. А ова другово се е лага невидена. Ќе сум погодел јас ливче со 5-6 утакмици, фиксови или ГГ3+ или 3 од Холандија ГГ2 или не знам што...само ги фрлаш парите на подолг период. А ако играп сингл, не можи вечно да те паѓа, кога тогаш ќе погодиш и секако не треба лакомење. За една утакмица со еден тип, се најдува лесно :)

Eтe го Јувентус 2-0 (y) глеајте Ајакс-Псв право дерби а не она преска Баерн - Дортмунд (n)

Мои сугестии за вечер за НБА од Спортлајф:

SA Spurs - Memphis ........................ >194.5
LA Clippers - Sacramento ................ >197.5
Miami - Brooklyn .............................. T2 >93.5
Golden State - Indiana .................... >190.5
New Orleans - Oklahoma City ......... >193.5
Cleveland - Portland ......................... T1 <95.5
Chicago - Philadelphia ...................... T2 >88.5

Јас би ги играл болдираните 4 т.е. 1.9^4 = 13 коефициент

барнли - блекбурн ГГ

гранада 1Х

селта ГГ

нирнберг 2 - илертисен ГГ

Шкендија - Напредок 1 1.45 со арно или на сила ова морат да излезит утре .. 2 утакмици без победа на домашен .. шо е многу многу е трета да имат без победа .
Лацио - Парма 1 1.75 и ова би требало да е победа многу добро играат Лацио на домашен .
http://www.betexplorer.com/soccer/netherlands/eredivisie/nextmatch.php?matchid=1350216
на оваа има преголема соработка па немам видено подобра само не ми се ризикува на 1 1.20 а гледам 3 години со ред излагаат над 4 гола може да се проба 4+ :D

Лацио да не беа толкави местачи веројатно утре 1 натпреварот ќе заврши..ама ќе си наместат така 1-1 и све по капа да акни

MК Донс - Вимблдон 4+ Утакмицава ке е на нож МК Донс е стариот Вимблдон а навивачиве оформија нов клуб незадовлни од преименувањето на тимот барем така мислам беше.Големо дерби ако начекате на црвен некаде треба да помине

Лацио да не беа толкави местачи веројатно утре 1 натпреварот ќе заврши..ама ќе си наместат така 1-1 и све по капа да акни
Ги имам заприметено нив последниве 2 години играат јако до полусезона се горе 2-3 место а после продаваат утакмици и ќе слезат до 5-8 место .

Ги имам заприметено нив последниве 2 години играат јако до полусезона се горе 2-3 место а после продаваат утакмици и ќе слезат до 5-8 место .

не бе тие гнаси невидени се...јас немам ништо против Лацио како клуб ама што се местачи и тоа со реноме тоа чудо нешто...па колку пати се има случено кога Лацио е најиграна утакмица да киксни а кога никој не ги гледа тогаш победуваат..не се салам тие ..еве и Бешикташ се исти..Бешикташ никако чоек неможи да ги погоди..

Инаку утре Хофенхајм мислам време е да победи..па и 2.60 коефициент дале

морав :pos: Не е можно колку се нема среќа ...

Цела сезона играат во второ полувреме Јунајтед, сега одигруваат натпревар за аналите на Премиер Лигата. Кога ја решив да ја уплатам повеќе голови во второ.

Од мене нешто за утре... сите после 15.00 часот .
Aarau 1 @ 1.7
Fenerbahce 2 @ 1.7
Rizaspor 1 @ 1.9
Mallorca 1 @ 2.00
Lorient 0-2г @ 2.05

Хахаххахахах од најјакио член побара помош, good for you :vozbud:

Најјак, најслаб тоа не можам да го констатирам, знам дека еден дубл препишав од него и си лапнав парички. :cool::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom