M
Mario Gómez
Гостин
Освен Цитро.Значи солзи ми потекоа од смеење. Кумановци се легенди.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Освен Цитро.Значи солзи ми потекоа од смеење. Кумановци се легенди.![]()
младо и зелено си, јас имам некои ... 30 години стаж во алкохолизмот, станав алергичен на цезар (после една тешка пијанка за опклада во 1986) водка не поднесувам веќе, рум пробав некни и беше лошо - само во чај го конзумирам, текила само уз авокадо салата иначе - јок, коњак немам вкусено години, виски не сум сакал ни ко бев млад и убав последен пат лани скопје се испијанив со виски и ми беше мноооогу неубо, бурбон - се уште може.... али шљивка, ехаа појадок, леб маргариун и чавче шљивка, до ручек така де топла де ладна шљивка уз ручек по некое чавче шљивка, после ручек со кафе обавезно чавче шљивка, за вечера - бисквити надробени во шљивка. Изгледам 15 години помлад (можев и појќе да не подпивнував тро лоза од време на време) ерекција имам постојано (еден ден немав но излезе дека сум имал пукнато слепо црево и сум требал да бидам опериран) кондиција имам, ентелигнција, убавина, елоквентност, духовитост, бистрина на ум, сексипил..... се е тука на број и во исправно стање. Пиј шљивка и црвјата по смртта ќе ти се радуваат каков хранлив и вкусен оброк ќе им приредиш!
мене ме плаши ако има вонземјани, не ме плаши ако се мирни и не прават проблеми, не ме плаши ако се насилни, ќе се бориме до смрт, ме плаши ако се манијаци.... ќе треба со тапа во газот да шетам.....
го чекав моментот кога некој ќе ме изрезили и не чекав многу
Sve je postalo pepeo i dim..puko mi je kondom,rodio se sin![]()
Терминот "Да ти го свирнам" е официјално повлечен од употреба поради новиот данок за музика.
Се бара 15 годишна невина девојка.....не за друго, чисто онака да се зачудиме!!!![]()
Да сте ми живи и здрави, сте ми изнасмеалеМарија Шерифовиќ демолирала кафана....
-Погодила гу песма ти си ќерко татин син.
Како ме изнасмеал постов значи, секоја чест, на глас се изнасмеав...Вегетеријанци постојат зашто мора некој да ја изеде и јабуката од прасето
Не е баш класична кражба ама да се пофалам ... сеа скоро
Одиме со другар со кола накај Мршевци на турнир фудбал ..
И да стигнеш до таму у пичку матер од Илинден до таму околу 15 км и по патот се е темно (навечер одевме) ... и возиме и глеаме еден дедо така постар оди по пат со 2 торби и застануваме го прашуваме до каде дедо да те пренесеме вика накај мршевци а до мршевци од таму кај што го видовме имаше уште некои добри 8-9 км и му викаме ајде качувај се и ние одиме натака и така среќен се качи и одиме и ни вика ваму таму бев кај ќерка ми нешто и другаров му вика што имаш во торбиве и овој дедово ладнокрвно ни вика испуши ми го ќе ти кажам и ние се зачудивме што му е на овој го прашуваме пак пак истото ни го кажува ... и застануваме и го вадиме од кола по 2-3 шамара му маваме и го остаивме пешки а торбите си ги земавме![]()
и шо имаше у торбите?
Испуши ми го ќе ти кажам![]()
Кога бев помале не се секавам колкав сум бил и го извадив окото на комшиката (сега ми такна беше 11 Септември мислам кога ги рушеа близначките во Њу Јорк) која почина пред 2 недели :haha::haha::haha::xD:
Па уште се смеаш, треба совеста да те гризе.
Шо бе да ме гризе 4-5 топки ми зема :haha::haha::xD:
Хахахахха... кој бисер скриен во еден од долгометражните постови на Сусаро.пичка се влажни на некој што ИНДИРЕКТНО (намерно пишано во болд и со големи букви) и кажува-Доаѓај мори ваму да видиш сега како ќе се истепам со цела кафана и да те изебам така што ти ќе останеш трудна со машко дете од 6 кила.
- ЌЕРКО, ВЕЧЕР ИСКАЧАШ БЕЗ ШМИНКУ !!!
- Зашто тато ?
- Па треба ми гу лопата да исчисту снег...
Дај ми извадок од правилата на форумов каде што пишува дека е забрането во потпис да имам птица, растение и животно, па веднаш ќе го тргнам.
да"Ни орел ќе лета ни ружа ќе цвета, само ЛАВЧЕ гордо ќе се шета!"
хардкор објаснување за значењето на потписот![]()
Катерина изгледа боженствено ама а отвори уста мислиш дека Мајк Тајсон го слушате ..