Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Тоа се тие денови, кога све ти е прекрасно, убаво, кога се смееш од срце и ти сјаат очите од среќа, кога многу малку работи може да те изнервираат, дури и да те изнервираат не си ги ставаш на срце, затоа што конечно си ги избришал работите што те повредувале, затоа што конечно сам со себе си расчистил во врска со многу работи и конечно си сфатил дека главата и психата ти се најлоши непријатели и дека кога ќе си ги тргнеш сопствените бариери од глава, се ќе ти тече онака како што ти сакаш! А долго време мислев дека тоа е само клише, нешто што ти го зборат за да се осеќаш поубаво. Ама не било така, вистина било! Вистина е внучко, да му веруваш на дедо!:icon_mrgr:

Затоа што животот е убав, затоа што сум среќна - затоа што ми се може!

Фала и кај вас.

Чао, пријатно, за многу години!

има ли некоја финта за да прекинам да се нервирам и да сум под стрес и едноставно да ме боли К ??
до лани знаев годинава неможам да ја научам финтата

Вчера легнав во 1, се превртував до 2:30, сонував некој глуп сон како сум бил на вежби по француски, а јас кутриот француски во животот не сум учел. Станав, појдов до фрижидерчето, намачкав на едно лепче маргарин и слатко, со мижење го јадев од шо ме мрзеше да гледам. Сум се напил две чаши големи вода. И сега многу јасно дека грлово че ме кини. Во сета работа дури јадев, единствено позитивно беше то шо од лап топов потслушував Radiohead, во 80 проценти од моите легнувања си крцка бендов во винамп. Ми прај некој чудни трансој.
На факултет бувнав 3 кафиња од кафемат нормално, по бонче едно. На криминологија учевме за убиства, начин на извршување, мотиви, причини. Ја искористив приликата да ја прашам професорката за мислење околу убиството демек ,,совршено" шо го чкрапнав во книгата која ми стои напишана, без абер некогаш да биде издадена. Ме гледаше како потенцијален психопат, е то. А децата како човек кој има искуство со касапење. То ти се дешава ко че брбориш непотребно.
Седнувам да пишувам семинарска, ај барем за Кант и Хегел е , успат че ми биди интересно дури ја пишувам.

Passed down to you...
Да, еве ме мене троа да шкртнам збор, два. Се загубив во еден свет наречен книга. Ме мрзи во подфорумот да се изнафалам као демек интелектуакно дете сум па ај паламудење околу тоа колку требало да се чита у количина, дрн дрн. За мене се чита искључиво за душа. Ако немаш идеја што и како онда почни со некои безвеза раскази. Ќе видиш на каде ќе тера работата.
Ах да, у задње време ме пизди онаа извештачена невиност што понекоаш си велам у себе: Fuck this, they are wankers, you are naught. Не сум љубител на лицемерието иако некад го оправдувам. Но она што не го оправдувам е циганчењето у права смилсла на зборот. Нек ми простат браќата роми, лош термин е скован поради синонимот циган ама ова благе везе нема со билокаква етничка група, народ... Ова го поседува секој индивидуално. Но некој повеќе од потребното. Ме ревносува оноа што луѓе се шиткаат меѓу себе за 5 пари, што се изгуби секаков вид на поддржување ако не, барем почитување на став и негово бранење. Ме курчи тоа што цената е спласната. Ко да го срушиле ебаниот монопол на вредности.
Ај толку од мене за сеа...
So says Saladin

Osven so se razbudiv so zapisen nos i mi se spie nenormalno, isto taka i dozd vrne.
Znam kakov ke bide ovoj den...

Драга, умрела некоја четириезгодишна, утре ќе има работа :sneaky:
А тебе платата пак ќе ти биде иста. Освен ако немаш ретардирана газдарица во цвеќарата што ти дава покачување кога има погреби. Се згрозив од постов.

Живееме во време кога се воодушевуваме на нечовечност, ароганција и слично. Наслушнавме дека е кул да си саркастичен, лајкнавме семе сеирџиско и не газиме на земјата додека чекориме.

На светот му требаат повеќе лулашки, слаткарници, мачиња, згради со отклучени тераси на кров и уште тон работи.
9xsJA.jpg

Куров ме боли пушам трева пијам алкохол, креатин и глутамин, и станувам сабајле ми се врти во главата од шо у пичку мајчину :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Знам од што е 200 склекови во денот многу се ќе ги намалам малку :icon_lol:.

ДК
Ова е уште еден од деновите кои едвај чекам да поминат.
П.С. Може не у склоп со денов али ме опушта песнава.

Ди-кеј.........какво е ова срање,каква ти е ова срање од држава,какво е ова образование бре ?!

Па земал на ученичка и дал прашања да изваде за тест,а он ниту ги видел богати ги наропал у тест.....очите да му се ископат.....

па глеам утрово,овие младите од 8 или 8:30 да ти заучувале ? од кога ова вака појма немам ама од тие деца к*& не бива со извинење,се знаеше бре у 7 таму заучуваш и крај,нема ладно/топло па снег врне или шотизнам.

катастрофа е мори кајгано,се е матеница направено. :facepalm:

Драга

Што да ти кажам, катастрофа, денес ни времево не ми помага.
Јас еве вежбам сметководство, мора што да се прави, тоа е.

Иначе кажи ми дали е во ред вака, на 26.12.2012 година јас полагам математика, па можеле да го стават и на 31 јас немам ништо против, топ ми е.

Тапа многу тапа.... :/

Стаса лаптопоооооооооооооо.......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom