Вчера легнав во 1, се превртував до 2:30, сонував некој глуп сон како сум бил на вежби по француски, а јас кутриот француски во животот не сум учел. Станав, појдов до фрижидерчето, намачкав на едно лепче маргарин и слатко, со мижење го јадев од шо ме мрзеше да гледам. Сум се напил две чаши големи вода. И сега многу јасно дека грлово че ме кини. Во сета работа дури јадев, единствено позитивно беше то шо од лап топов потслушував Radiohead, во 80 проценти од моите легнувања си крцка бендов во винамп. Ми прај некој чудни трансој.
На факултет бувнав 3 кафиња од кафемат нормално, по бонче едно. На криминологија учевме за убиства, начин на извршување, мотиви, причини. Ја искористив приликата да ја прашам професорката за мислење околу убиството демек ,,совршено" шо го чкрапнав во книгата која ми стои напишана, без абер некогаш да биде издадена. Ме гледаше како потенцијален психопат, е то. А децата како човек кој има искуство со касапење. То ти се дешава ко че брбориш непотребно.
Седнувам да пишувам семинарска, ај барем за Кант и Хегел е , успат че ми биди интересно дури ја пишувам.