Ејакулирање - место (и причини)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Каде сака тој му е дозволено. Обожавам во уста, при анален секс внатре, врз вагината.
Само не сакам внатре во вагината, иако и тоа ми се има случено ненадејно. Сеуште не сакам да станам мама.

Gorite od zelba u vagina vnatre da vi svrsat ama pusta rabota majka da ne stanes na mladi godini :D

Без разлика на желбите и причините, сепак најголемиот процент ( да не речам 100% ) од машката пополација би им бил благодарен на госпоѓиците и госпоѓите ако не сакаат, да си кажат на време пред да биде поставено прашањето КАДЕ?!? :)

Без разлика на желбите и причините, сепак најголемиот процент ( да не речам 100% ) од машката пополација би им бил благодарен на госпоѓиците и госпоѓите ако не сакаат, да си кажат на време пред да биде поставено прашањето КАДЕ?!? :)
Pametno

желби има многу, ама не можам после да ја оставам сама да се чисти, а чистењето го заебува претходното задоволство ...

Еден од најинтересните моменти во сексот.

Прашања за мажите:
Каде најчесто ејакулирате?
Каде ви е најубаво да ејакулирате?

За жените:
Дали ејакулирате?
Каде ви е најубаво и каде најчесто ејакулира парнерот на вас?

И нормално, дали го одобрувате ова. Пишете ги причините.
како не одобрувам, одобрувам:

ејакулирам најчесто во лице, брада, на очила,
врз гради,
врз дупе,
у чмар длабоко

гутам радо
а може и во газе

Интересна тема па да пишам и јас нешто.Најмногу сакам да свршувам на Гз и на цицки јак филинг но може и на стомак во уста поретко а таму доле само во строго определен период.Да нема последици(n)(n)(n)(n)

Според мене јас стално свршвам или во уста или на цицки и газ..:pusigo: ама јебига треба да пробам и в коса даму ја напрам ко со гел праена :drk::brlav:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom