Пост на кој сте се изнасмеале

Вчера ова време го прочитав постов , се насмеав и по вчерашниот натпревар и крајниот исход заслужи во темава :D
Работна акција за денес: да се исчисти ѓубрето во Торино.

ја незнам како али на второт гол имав столица у раце и ја кревав у вис ко пехарот од ЛШ капитенов што го креваше, пак ќе кажам, незнам како столицата дојде у мене и се издеси тоа.
:pos:

so ne ti e jasno gledas tuka pisuva vo 9 a prosliot viken pisuvase vo 12ipol a imase vo 1ipol
19:45 GMT Juventus v
Internazionale
ti procita li sto e forata so plakanje so telefon... ako slucajno go zaborvas naovcanikot i nemas pari i karticka da platis so telefon... pa spored tebe najverojatno koga ke planiras da plakas ke nosis naovcanik....
sto ako se desi i telefonot da go zaboravam ili da nemam baterija, ke moze utre da donesam pari

Ио, Деко е моментот со неговото ливче.

Mоментот на вечерта е што Деко малерот ја имаше кец икс ставено дупла шанса за да им малерисуе, 50 уплата, 59 денари добивка :pos:, треба да си Деко вакво ливче да ставиш.

:pos::pos:

Уште се смеам, што би правеле ние без Деко у фан клуб.

Деко е одговорен за сите малери што не задесија последниве 2 години, добро е што се опаметил :)

Трола бе нигерот.

Тука више има поработено, да го видиш другпат ти ѕверов. Сеа може ќе го прочиташ неговиот хумор и нема да има никаква емоција во тебе, па само ќе го одминеш мислењето. Aли другпат кога ќе прочиташ нешто од него, застануваш на тераса, длабоко се замислуваш за човечкото постоење, и добиваш нагон да се фрлиш надоле.

Ако поработи батето уште малце, може следниот пат ќе дојде и до фаза кога ќе почне да добива лајкови од мене за трудот, исто ко Величе што добива аплауз кога ќе успее да сврзе еден асален пас (y)
Ѕвер(y)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
ееееееее неможам веќе- цркнав:pos:
Љубави моја најмила нас закон не не фаќа:love:
Ќе си бидеме исто како во вицов:
Жена го тепа мажот и тој се сокрил под маса.
Жената: Излегувај од таму пизда ти материна!
Мажот: Јас сум газда на оваа кука, ќе се кријам кај што сакам!

Ќе има изговори по 20тина години од имплементирањето на законов.. ти никогаш мене не ме сакаше, ти бев само поради тоа да не плаќаш данок

Во тема ЈСП-Случки кои ве нервираат.....тема како и секогаш, зимби(пензионери) :)

Ги замислувам како меѓу автобуска некое бабе го удира шоферот со торба и го тера да го претекне другиот автобус...:pos:

Некад за една станица 2 автобуса мењаваат . :D

Јаховиќ: Ми се исполни сонот
Македонскиот голгетер од редовите на Цирих, Адис Јаховиќ е новото име на списокот на селекторот Чеде Јаневски за пријателскиот натпревар против Словенија на 14. ноември во Скопје.
По одличните игри за Вил, Јаховиќ се пресели во Цирих и веќе во својот втор меч за новиот клуб го постигна својот првенец на дуелот против Тун (победа од 4:1).
„Добро се снајдов и се вклопив во екипата, немаше никакви проблеми. Пресреќен сум што постигнав гол во својот втор настап за Цирих“, истакна Јаховиќ.
Одличните две сезони во Швајцарија го уверија селекторот Јаневски да го повика за пријателскиот меч со Словенија.
„Мојот сон наскоро ќе ми се исполни. Својата радост заради фактот што ќе го облечам македонскиот репрезентативен дрес не можам да ја опишам. Уште помило ми е што ќе соработувам со играч каков што е Горан Пандев. Во животот секогаш сум се трудел, минував низ добри и лоши работи, а на крај сè се исплатеше. Играме во тешка група, не стоиме најдобро на табелата, но не се предаваме. Ќе се бориме барем за бараж. Топката е округла и се е можно “, рече Јаховиќ.
Неговиот втор сон е да заигра во германската Бундеслига.
„Како оди засега, многу близу сум да го остварам и својот втор сон“, додаде Јаховиќ.
Наводно и трет сон имал, да убие судија:
http://www.dnevnik.com.mk/default.asp?ItemID=4CC68248CC7A044B9617C7A73673076C
Ќе има доста шанси да го исполни и овој сон кај нас во репрезентација.
Кога го прочитав третиот пост, паднав од стол. :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom