Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Ирата настрана, на крај коцките убаво ни се поклопија. Ние извадивме нерешено и Сити - Ајакс заврши нерешено.

Одлична утакмица, многу тесна и на крај Реал ептем стискаше и заслужено даде гол. Ајакс и Сити нерешено, шансите се добри за двата тима да одат понатака (y)
Оди си бе ти те нејчиме сега да ви ебам пчелите :D

• Ми се допаѓа
Reactions: JOE
Дај бе кажете што се дешаваше, не го гледав натпреварот. По постовиве погоре изгледа повторно од 1234325034534 шанси реализиравме само две.

Каљехон >>>>>>>>>>>>>> Игуаин

Значи кога ги гледам Игуаин и Озил ми иде преку тв да им влзезам и да ги рашамарам еј! :mad: Трчајте бе маму ви еб*м!!! Ај турчинов се извади со голот.

Па и ебати среќата, кај ни се падна најтешката група, па и втори у неа ќе завршиме и ќе ни се падне јак тим у осмина финале. :D

Каљехон >>>>>>>>>>>>>> Игуаин

Значи кога ги гледам Игуаин и Озил ми иде преку тв да им влзезам и да ги рашамарам еј! :mad: Трчајте бе маму ви еб*м!!! Ај турчинов се извади со голот.

Па и ебати среќата, кај ни се падна најтешката група, па и втори у неа ќе завршиме и ќе ни се падне јак тим у осмина финале. :D
Порто :D Фалат Марсело/Коентрао.

И дај бе Рамос нека не иде толку напред преку кур! Вториот гол е негова кривица, неговиот играч остана слободен и му ја нафрли на Геце. Преку таквото веќе со неговото идење напред, неколку ситуации имаше каде играчот му остануваше слободен.

И под итно еден тренинг нека посвети на подавање. Човече ко аматер некој, подава во противничкиот играч. Од толку слободни играчи он успева да ја подаде во противничкиот играч!

Незнам од кога не памтам вака да се имам изнервирано за утакмица. Врска немаа вечерва. Со ваква игра мрзлива, и со ваква дезиорентирана одбрана не се освојува ЛШ. Срамота беа вечерва.. срамота!

Одамна не сум се осеќал вака, исто како после поразот од Баерн...скроз сум разочаран.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom