Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
КПР губи дома од Рединг :rolleyes:

Него вие што имате СК на Бум ТВ, ви се пушта програмата? Пошто кај мене само црна слика се појавува... Кажујте побрзо, у 5 треба фудбал да се гледа :)

На мтв дека има формула затоа нема слика.

Приказната би била следнава
"Во едно далечно минато , многу многу далеку од тука си живееше едно девојче по име црвенкапче . Црвенкапче како и сите така и она навиваше за локалниот фудбалски клуб , лузерпул кој тогаш беше и шампион на една голема држава по име Фантазија .................... празно место .. и така еден ден црвенкапа го сретна волкот и го праша, волку волку зашто ти е голема устата .. а волкот и рече , црвенкапче голема ми е устата зашто не можам да се прекинам од смеење......

остатокот од приказната би бил ...

После многу многу години , сите ја заборавија црвенкапа ,и волкот и лиузерпул ... се друго стана историја !!!!!!!
Мора да поработиш на хуморот малце

Мора да поработиш на хуморот малце
Тука више има поработено, да го видиш другпат ти ѕверов. Сеа може ќе го прочиташ неговиот хумор и нема да има никаква емоција во тебе, па само ќе го одминеш мислењето. Aли другпат кога ќе прочиташ нешто од него, застануваш на тераса, длабоко се замислуваш за човечкото постоење, и добиваш нагон да се фрлиш надоле.

Ако поработи батето уште малце, може следниот пат ќе дојде и до фаза кога ќе почне да добива лајкови од мене за трудот, исто ко Величе што добива аплауз кога ќе успее да сврзе еден асален пас (y)

И нашиве немаа на мостот 10год. па....
Разликата е тоа што на Њукасл судиите нема да им овозможат победа на Енфилд после Х години со судење на апстрактни црвени и признавање на голови од офсајд..

КПР губи дома од Рединг :rolleyes:

Него вие што имате СК на Бум ТВ, ви се пушта програмата? Пошто кај мене само црна слика се појавува... Кажујте побрзо, у 5 треба фудбал да се гледа :)

Ја нема СК ни на Близу.

А и видов шо била работата. :D

Who's On Top Of The Table????

Со НОРМАЛНО и РЕАЛНО судење сега Јунајтед ке имавше минимум 4 бодови помалку.
Тука се подразбира да извадевте Х со Ливерпул и Челзи на Енфилд Роуд и Стемфорд Бриџ иако имаше голема можност да си заминете со 0 бодови на 2та натпревари доколку 12тиот играч судијата не ги превземеше работите во свои раце.
Сезонава Јунајтед имавше 6 натпревари со "големи екипи" од ПЛ.
Со Евертон и Тотенхем немавте судиска помош и се виде резултатот каков излезе .
Со Ливерпул и Челзи сите видоа како судијата го реши победникот. (исклучок се фановите на Јунајтед)
Успеавте (заслужено) да ги победите Њукасл и Арсенал кои сезонава не се во ни 1/4 од ланската форма..
Прашање на време е кога ке ви се погоди одлична екипа во Европа (каде немате ни 1/10 од судиската протекција) и ке се повторат ланските натпревари со Базел и Билбао..
Цитирајте ме сега ..

Who's On Top Of The Table????
Прегледај го приврзокот 51855

Со НОРМАЛНО и РЕАЛНО судење сега Јунајтед ке имавше минимум 4 бодови помалку.
Тука се подразбира да извадевте Х со Ливерпул и Челзи на Енфилд Роуд и Стемфорд Бриџ иако имаше голема можност да си заминете со 0 бодови на 2та натпревари доколку 12тиот играч судијата не ги превземеше работите во свои раце.
Сезонава Јунајтед имавше 6 натпревари со "големи екипи" од ПЛ.
Со Евертон и Тотенхем немавте судиска помош и се виде резултатот каков излезе .
Со Ливерпул и Челзи сите видоа како судијата го реши победникот.(исклучок се фановите на Јунајтед)
Успеавте (заслужено) да ги победите Њукасл и Арсенал кои сезонава не се во ни 1/4 од ланската форма..
Прашање на време е кога ке ви се погоди одлична екипа во Европа (каде немате ни 1/10 од судиската протекција) и ке се повторат ланските натпревари со Базел и Билбао..
Цитирајте ме сега ..
ние со таков судија освоивме само 3 бода, вие со таков судија освоивте "само титула" во премиер лига .. ја конташ разликата ?

ние со таков судија освоивме само 3 бода, вие со таков судија освоивте "само титула" во премиер лига .. ја конташ разликата ?

Relax бе, што враќаш, пак нека играат прва постава 120 минути сред недела и нека обвинуваат замор, enjoy it ;)

Ајде Ба, донеси ми некое фантази поенче :Р

Relax бе, што враќаш, пак нека играат прва постава 120 минути сред недела и нека обвинуваат замор, enjoy it ;)

Ајде Ба, донеси ми некое фантази поенче :Р
Азпиликуета,Бертранд,Мозес,Стариџ,Пиазон,Ромеу-прва постава.
Него кој обвинувал замор за нерешеното со Свонси?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom