Пост на кој сте се изнасмеале

твое мислење претпоставувам е дека квантната механика сепак не е соодветна солуција за прашањето на „тешкиот проблем“ на свеста. Можам да насетам дека картезовиот дуализам го гледаш низ призмата на импликација на невронските активности во квалитет на субјективни доживувања или квалии, а не дека свеста е посебен колективен или индивидуален ентитет и дека по престанокот на невронските активности престанува и функционирањето на доживувањето на индивидиуата. Моделот на Хамероф и Пенроуз има монист-идеалистички пристап во кој вели онаа супстанца која го манифестира умот има малце поинаква природа од обичната материја и постои како квантна информација и после престанокот на другите животни активности кај човекот. Но добро, секој има право на свое мислење...

Постот, морам вака затоа што не можам со цитат.
fo*ev*rgr**t1@ho*ma*l.com:pos:

За да му текне а воедно и да не му стигаат спамови :D Али сепак, не ми е јасно како може некој да не знае како да врати пасворд.

Гледам ново мислење во фан клуб на МЗТ, и кликам на нови мислења ама ме носи на прва страна. И што да видам таму :pos: Мада знам дека почетоците на сите теми за Македонскиве екипи се трагични, сите се пуваат, не дека и јас имав различен почеток... :icon_mrgr:
Воведот на типот што ја отворил темата:
nema sto mzt imaat najdobra navivacka grupa vo makedonija.
:pos::pos::pos:
Abe MZT zakon... a za centarskite pic*i bolje da ne zboram... btw Famly rullz... nie sme najbolji...
ej pozdrav :
aerodromski glupi konji nema da se shampioni :))))
abe MZT zakon, drugite se centarski pi4ki... ne se palete mnogu(ednas ako ste pobedile nemoRA DA ZNA4I DEKA SEKOJA UTAKMICA KE JA TEPATE)
:pos:

Во меѓувреме на некој му текнало да отвори тема за навивачката група, ама ја споиле со темата за МЗТ.
И се ќе беше океј да не беше насловот на темата: Ajrodrom Femily :pos:

Ajrodrom Femily

Ајде ајродромци писујте
image.php
Во темата се уклучува еден Струмичанец кој кажува како гостувале кај Работнички во Градски Парк, сум се пресмеал :pos:

Neznam na nikoj broj a stabot e na 100 metra od mene me mrze da izlezam a ako izlezam odam 100 % , ama dali ke otvoren oti ne e sekoj pat otvoren .

Edit : Odam nemozma da izdrazam radozanl sum :D

Se javih i ke vi raspravam sicko prvo koga ojdele 3 avtobusi bile 150 dusi koga stignale pred salata Laki delil karti i nekoj viknal tepa4ka i laki ojdel na nekoj udril edna nogo i tii izbegale posle policaecot go udril na laki i on se zavrtel da udre ama ka videl policaec spustil rakata :D posle flezele u natre na po4etoko pred da po4ne imalo tepa4ka , ama skopjani izbegale , a posle cela utakmica bila mirna i na krajta vonka skopjani se soberale 200 dusi mos i poveke ne navivaci i site zaklu4ile cela sala i naviva4ite na strumica bile tamu vo salata 1 saat i posle dojdole specjalci i mnogu policajci i gi spasile na strumica :D
:pos::pos::pos:

И на крај го имаш Мац Шверцерот :icon_lol:
Уффф да имаше од Чаир кошаркарски тим уф уф уф...
Вака никад нема да видиме тепачка наши (Шверцери) и ваши (ФА)

Штета баш!
Mac 19$89 :icon_mrgr:

Видовден се слави со нови наочари. Наочарите мораат да бидат со фина рамка (не битпазарски!) и соодветен диоптер (меѓу -0.75 и + 7.5). Наочари за сонце канонски не се дозволени. Иначе, има и Слуховден и Мирисовден, а во некои западни епархии и Тактиловден.

:pos: Забеган

Во темата за новите возила за Брза Помош

Не заебавај сеа и ти две три дачии ни купија :)Ладите ги чуваат за в зимо :)

Само со ум да се возат ,а не ко крушевчани шо го товараат комбето со цименто и ред други работи (ова вистина е ако ги начекам пак че ги сликам ) два три пати ги имам начекано
:pos:

И дека Јуруците оди да ја најш. Тамо се арни, само сладулет да ја учиш дека се лиза, не да гриза, оти един пријател каза ми когато една јуручанка е терал орално и казал как сладулет да го земи, го угризнала е малко дека таја така сладулет јала у грат слезена ко е била.
И да не се вика Лимонка, тае Лимонките шетани са биле. Знаев една Лимонка, у шталта њ преврнах на сенто у девејста година у Подареш налетото.

:pos: дијалектот + муабетот..... :LOL:

Црнциве во Париз е на добар пат да го надмине Љубе Бонера ко легенда во фан клубовиве.
А и редно беше од Јуве некој ваков да се појави, сѐ од Милан беа ваквиве :)
(Љубе, ме викаат Пато, Панче Малдини звани да си купиш контролор итн)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom