Пост на кој сте се изнасмеале

Савле ака Шемса, во описот на Дивајдер.

Дијагностицирање психички пореметувања е многу лизгав терен. Еве на пример, ако тим психијатри би те читале тука, има голема шанса да те дијагностицираат како невротична средовечна жена во хормонски дисбаланс при менопауза. Ваквиот заклучок би можеле да го образложат со тоа што мелеш без прекин, неповрзани мисли, немање фокус и општа анксиозност. А напротив, ти мажиште, здраво како дрен!
:pos::pos::pos:

Во темата за отварањето на Midnight Club, почнаа предлози за кои македонски песни да ги сугерира кај диџејот и

Опасни диџеи иаме, мајке ми, од форуми почнаа траклисти да склопуваат....

:pos:

Баш пешачев по партизанска , и се двоумев дали е понеделеник или вторник. И таман да проверам на телефонот, удрив еден поглед околу мене . Како да играше во живо "The Walking Dead" . Беа насекаде околу мене . Викам , не ќе да е понеделник.
:D

150582_440948225954064_705283663_n.jpg

:pos: Македонските новинари која фантазија ја имаат , секоја чест.

Немате шанси кај Битолчанки,не се пали за џабе :icon_lol:
Да отидам со 200 денари по студенскине домови,ќе им зеам по две водки и можам како здрвена кукла да ја третирам.
;)
И да појдиш да ти кажам право,пробај си ја среќата.Ќе се најди некоја шо ко ќе те види колку си ретардиран од жал еднаш ќе ти го издрка,а тие две стотки за апчиња ќе ти ги остај

Мене ме фатија кога бев прва факс . Ама и јас заебан , само 50че со мене :pos: . И викам толку ми се , 50 имам. Вика како бе 50 само ? Му го покажав убаво новчаникот и тоа е . Ми ги земаа тие 50 и си продужив со вожњата до крај .
Ама веќе не е така , нема пуштање дур не платиш 200 . Опцијата ти е само ШПРИНТ да удриш кога ќе те слегнат , ама и за тоа ќе треба добро да си кондициски спремен.
Еден другар така се шверцаше , се шверцаше , и еден ден контрола го фаќа , и го слегнуваат на рекорд (строг центар) . И другарот решава да трча . Арно ама еден од контролорите му се пуштил по него :pos: Народ го гледа , другаров трча , овој по него . Истрчал до собрание ама не може повеќе , слаба кондиција . И кога дошол контролорот до него му кажал "Aj , ќе си платам" :pos: Така да , ем брука што го гледале како бега на центарот од градот, ем си платил казна. :pos:
Замисли од кај Рекорд до Собрание гледаш некој дечко и некој 35 годишен човек како се бркаат. Овој напред трча како животот од тоа да му зависи, а позади него трча овој и тоа околу вратот од контрола што му стои му се врти на сите страни додека трча:pos::pos::pos:
Одамна овака се неам смеено:pos:

Значи, крај не ни се наоѓа. Прво кукаме дека само глупаци се вработуваат во администрација, сега не чини ако се побара доказ за интелигенција при вработување.

Ни се водиме, ни се тераме.

:)
Ентелигентен не се секирај ти ама ич, тебе ќе ти го признаат тестот од Демир Хисар.
Потврдата од Негорци ти е само +
:pos:

po edna sekunda me citira od ko postirav...koga stasa :))))
Па така си јадев пред компјутер, а еден другар ја имаше сликата (ова јас шо ја кладов) постирано во една група. И одма јас, остајв јадењето, copy-paste и готово :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom