Пост на кој сте се изнасмеале

Д.
му пишувам на скајп на еден другар:
Ј: кај си бе педер бе, ти ибам мајката ти ибам, се живо и диво ти ибам. се изгуби те немам видено 10000 г.?!!!
(после 5 мин)
Д: Иван е во продавница ќе се врати за пола саат, овде мајка му е. ако е нешто итно да му се јавам или ти јави му....
:eek::eek::eek:
е си реков сега од мене погупаво детиште нема. секој ден ја гледам женава, сега си викам како ќе и се испулам во лице, таа ме мисли како културен, воспитан, ваков-таков, а ја поглуп не можев да излезам. плус таа ми е матична на забно. бруки :facepalm:
после ни вратив нешто, ни пишав нешто и туку по 6-7мин пак ми пишува:
Д. абе ајде не биди пи*ка, не ќути знам дека си таму. ја сум, не е мама те ду*ам да видам што ќе речеш :гик:
meme-angry_00283374.jpg

Mini heart attack

Ме изнасмеа :pos:!!

Погодете кој оди во финале на турнирот во Линц ?

julia_goerges_unusual_outfit.jpg

:pipi:

Вика убедливо, страшна тенисерка е, одлична 2012 за неа, се надевам дека ќе ја круниса и со титула во Истанбул.
Бај д веј, дали јас лошо гледам или стварно Гергес има криви очи? Како Китка и Матка ми личи во очите.
Уште да речеше се движи и како шатка, крај.:D
Мислам не и се криви, а у кој очи ја глеаш?:X3:

:pos:

:cuc:
Не можит така, добро рекол Спиро... Абе луѓе како можит детето Живко да живејт со татко Велко и мајка Раде ? Срамота е море, ќе го зафркавет нашколо учителите и другарчината. Обострано важит и за мајка Гроздана и татко Ратка, зш ко ќе го прашет некаде за документација:
име, татково име, презиме
Живко Ратка Лезбејковски.... срамотилаци, ќе му се прснет од смеење влице и така настанвет комплексите. Доаѓаме до заклучок дека :за да немат искомплексирани деца, дупетесе ко шо доликува со еден инструмент како кључ шо е, и еден инструмент ко шајбна шо е, се друго е вон стандард дури и 2 кључа на една шајбна или еден кључ на 2 шајбни.
И нормално дека не е нормално ваков набулозен испад, бидејќи имат можност да бидит Живко Смиљан Хомофобоски.

Во врска со љубовта: Сакам да ти кажам дека...
Имам чувство дека те познавам цел живот.
Со тебе изгрева моето сонце, мојата надеж, со тебе почнуваат моите утра, моите сништа.
Ти си моето минато, сегашност и иднина. Ти си зрак светлина кој се пробива низ бесконечното сивило и ја осветлува мојата душа. Ти си мојата прва мисла кога сонцето наутро ќе ме погали и мојата последна мисла кога ноќта ќе пристигне на својата невидлива кочија.
Ти си мојот пекол и рај, почеток и крај, октомври и мај, доместос и сјај, Стојан Тарапуза и Јован Јовановиќ Змај.
Мојот живот започна во мигот кога ти го зеде првиот здив, а денот кога твоето срце ќе престане да чука ќе биде денот кога јас ќе престанам да постојам.

Те сакам Мачорка.

blonde_forever_alone-jpg.50569
lHJ6m.gif

Крај, готово :pos:

Научни чуда во куранот

Uste ve lazaa komuniste breeejj.....Ja ke ti kazam .....spermata se proizveduva vo maliot prst na nogata...... a tecnosta vo leviot lakt ...jajcata ti se moden detalj......!!!!

ДК....излегувам саботата,бев во еден кафич со рок музиче и се поднапивме малку....потоа одам во дискотека и гледам кинези.
Тријам очи, гледам уште еднаш, гледам пак кинези.
А си викам добро е, не сум пијан. И се подзамислив малку вака:
Чудна работа бе, во Охрид дошле да студираат дури од Кина. Што нација ќе беше тоа, светот го потопија 100 миљарди се напраја ако не и пичкиљарда.... сите заедно да скокнат во еден исти момент земјотрес ќе направат 6ка по рихтер... ако ни дојдат само едно мало нас македонциве ќе не окупираат ито до Солун со се краците се ќе биде нивно...или ако се истепаат 2 фамилии ќе има 300 000 повредени у пичку мотор.
Си реков заеби кинезите те дефокусираат земи си пијачка...па уште една...па уште една, и знаеш што.
Од што сум се испијанал саботата, неделата разбрав дека сум фатил женска.... Митко се викат.
ЦАР!! :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Тежок е животот кога нема кој да те насочи, многу рано ти се отворила вратата на пеколот. Жал ми е. Само ти плукај и потсмевај се на Господ, далеку ќе стигнеш. Секојдневни растројства и испади само ја навестуваат смртта. Верниците живеат во душевен мир. Тие незнаат да посегнат по седативи, дроги, алкохол.

:pos::pos:
Кога го боли глава верник, кажува три молитви и поминува. Дрога ич, алкохол да не ни збориме се антиалкохоличари тргнувајќи од мене како верник.
Многу рано ти се отворила вратата на пеколот :pos: ова ни баба немаше подобро да го каже, сори небо неиздржлив пост.

Дали да плаче дали да се смее човек :pos::pos::pos:
:facepalm::facepalm::facepalm:

Насмеј се. Весело нека ти е.
Здравје, радост имај си.
Смеата е убава. Благодет.

Додуша, да си писмен и насмеан е поубаво, ама тоа е тоа. Не може секој.

Како на норма да е на форумов по враќањето со бога:D
Сегде само бог бог бог бог и бог го изгуби своето значење.

Постот е на религија Љандре, не е кај тебе у подфорум.
А карпошчијана убо се закани дека ќе ме ставел на игнор, ама никако да исполни закана.
Јебига.
Некој ума ум, некој разум, а некој....е некој е до Карпош од кај Стефче. Не смееме да му се лутиме. Карпош е Карпош, со Стефче е злото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom