Пост на кој сте се изнасмеале

Фан клуб Интер: Син коментира како е облечен Ливаја и за што служи неговата девојка, и што би добил Деко од типката.

Види му стил бе, доле тоа шо и да е, боја пичвајз, внатре пикната фармерица, ах бе ...
А оваа неда е бенгбл, али толку, преврти и остави, или, преврти, преврти, преврти и остави, или ако си деко, испи корпа и остави.

:pos::pos:

Значи цела тема е легендарна, ама на овој пост се утепав од смеење. :pos:

Кај нас болничарите цареви се бе.

Пред две три години ми се чини беше, Напредок играше во втора лига и незнам не ми текнува со кој тим играше ама се повреди играчов и има еден Бањаре го викаат болничар е. Тој и уште еден што ги викаат од децата што тренираат во тимот демек болничари да изиграваат на меч, појдоа да го кренат повредениов. Го кренаа што го кренаа и го носат го носат и им падна сред терен пак. Го доповредија мајката му ебаа на чоекот.

Поодамна било ова незнам баш точно, исто пак се повредил некој и болничарот незнаел што да му прави и нашол во кутијата некое ѓеврече и го прашал повредениов
-Сакаш ѓеврече? :facepalm: Едно десет минути се смееле и играчите и тренерите.

Пак исти случај, се повредил некој и побарал вода. Ама за несреќа им била расипана чешмата на стадион и фатил болничарот зел струмка му понудил на повредениот.

Охрид играше со Миравци еднаш па кон крајот почна да врне дожд, се собраа неколку батиња да одат да го тепаат четвртиот судија затоа што заврнал дожд.
:pos: :pos::pos::pos::pos:

Значи цела тема е легендарна, ама на овој пост се утепав од смеење. :pos:

Оваа тема е тема на годината заедно со таа што ја отвори драгонски за возот за Ниш:cuc::cuc:

"Земи ѓеврече ќе те среди" е работава

чоек без навреда, ама игриве се смрт. значи ако сакаш да умреш си пушташ оваква игра. нема никаква акција, нема никаква задача, нема ништо. Само држиш стрелка напред и возиш. Подосадна игра у живот неам играно од truck simulator, толку е досадна, што досадата умрела од неа и борчот не ја бара борчот да си го наплати од неа.
Наместо воланче се монтира шоферски волан на биро :pos:

Стварно игриве му се дрш ме мајко се посрав... :pos:

Не можам бе ќе умрам темата е врв :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Кога чув за трансферов од еден колега се изгазив од смеење некаде во Истона Македонија Радовиш ако не се лажам За два кубика дрва од еден во друг тим
d050.gif

:pos: :pos: :pos:

сеа читам, какви комбо-брејкер цитирања има на темава. :pos:

ова ми се најјаките теми, се глеа колку биле сите расположени тогаш и со смисла за хумор. :D

Уште да ја најдеш таа со Џони и да бираме тема на годината... :pos:

Не ми текнува како беше јузернејмот на ѕверот :D Ај некој ако се сети нека придонесе :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom