Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Катастрофа...Цела држава комплет со се народ во неа...Ова да му го кажам на сите оние што се чудат зошто се нема работа, зошто дневницата ни е 300 ден. и зошто се нема промет по продавниците.

i-hate-mondays-mug_LRG.jpg
Сериозно?
Розев Comic Sans?
Мислев п*дерите имаат повеќе осет за вкус.

Драга к,

Самодовербата најмногу опаѓа кога си поставуваме цели кои не сме способни да ги оствариме. Доста ми беше започнување со многу работи, стигнување до пола пат и откажување. Додека не си ги преиспитам способностите не преземам никаква поголема активност.

Драга пак ти се вратив :D (Не кажувам како ми беше претходното име, зошо ке предизвикам водопади кај женските хомосапиенси на форумов)

Дебелконо едвај се воздржува да не прсне од смеење :LOL:

A9SYm.jpg

Ај чао.

Драга,

Се околу мене е здодевно. Луѓето се здодевни. Животот ми е здодевен. Сакам адреналин. Сакам акција. Градот ми е здодевен. Ебати здодевноста ебати. Неам интернет од четвртокот, нешто на тие што им крадам не им чини. Дупло повеќе здодевно од обично ми е. Фокс Крајм напамет го научив. Дај нека го напраат, не се живее вака. Така, сеа си пиеме нескафе со братучетка ми. Прва убава работа во последниве, недела дена I think?
Јак збор ова здодевен.

На

Кајгано ма !

Дебел си,слаб си,не можиш да му погодиш никако. Ме искомплексираа сеа сите од сабајле дека сум сув како прачка,и се решив овие денови да тргнам во теретана,плус дивјачко јадење start from today.....

Нема многу муабет во мене сакам да решам се кратко и јасно,а она зјапа,чека чека.....и се откажа. :D

И по 3 пат ги грешам муслите,како капак на тоа од брзање со ладно млеко ги потопив :confused:,ама чипс си земав нааааа од ниа огромниот љут,има растур да се направам сеа.

п.с. да живе америка и coldplay :icon_lol:

Кајгич, читав пред некое време во весник:
"Девојка од 14 години спиела со 10 момчиња за да добие облог"
...
Па Кајгич, тоа е страшно. Така млада, а веќе се обложува :tapp:

Dear dear Scrambled Eggs,

Luki got approval, luki got approval, luki got approval. la la llal alla lalalall al lal lal lal a (crazy chandler dance) :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Саа има 6 месеца да се заврше таа работа, и здравје ќе се тера нешто посаалам за правејне... Убаво е коа паметни човеци ќе ти кажат оти имаш бумбари со факултет у тиквата.

Време е да си обновам блого со новата информација. :гик::гик::гик::гик::гик:

Не го сакам ич ова темпо...Прва смена на работа, па станување рано, брзање по ова гнасниве и раскопани скопски улици, кои вријат од гужви затоа што и ќоро и сакато вози кола во градов...Не дај Боже дожд да заврне или некоја сообраќајќа во Центар да има, па уште да се погоди во вторник и петок кога автобусите и улиците се преполни со фосилни остатоци - е тогаш е врв на све...Ќе ти требаат отприлика два саати да стигнеш до работа..А за тоа колкав избор на паркинг места има во централното градско подрачје подобро да не почнувам...Скопје би бил далеку поубав град за живеење доколку би ги немал овие проблеми...Со подобра инфраструктура и организираност на сообраќајот животот би ни бил помалку стресен дефинитивно, барем на нас кои не сме безделничари и паразитски форми и егзистенцијата ни зависи од тоа да стигнеме на време на работното место...А и пренаселеноста на градов си го прави своето..Треба да се донесат слични закони како оние во Словенија, каде што некој за да се пресели во главниот град, односно да земе стан таму, треба низ милиони процедури да помине...
Ќоро и сакато е во Скопје, ќоро и сакато вози кола, лоша инфраструктура, раскопани улици, фосилни паради по автобусите и улиците во вторник и петок, немање на паркинзи (освен криминалните зонски...) и оди стигни на време на работа да те видам...Сеа дури ова го пишувам си мислам утре сабајле во колку да тргнам на работа и по кои споредни улички да кружам за да ја избегнам гужвата и кога конечно ќе стигнам близу работа - дали ќе имам паркинг таму...Секое сабајле ова ме измачува и ме полни со негативна енергија...
И пак ќе кажам дека многу мрзам вакво темпо...Сакам флексибилност и простор за јас самата да се организирам, без некој друг да ми диктира секојдневно правила...Мрзам притисоци, напнатост, брзање...Да работев можда на периферија негде на градов немаше вака да ми биде...Го мразам центарот на Скопје и точка...!

ДК....излегувам саботата,бев во еден кафич со рок музиче и се поднапивме малку....потоа одам во дискотека и гледам кинези.
Тријам очи, гледам уште еднаш, гледам пак кинези.
А си викам добро е, не сум пијан. И се подзамислив малку вака:
Чудна работа бе, во Охрид дошле да студираат дури од Кина. Што нација ќе беше тоа, светот го потопија 100 миљарди се напраја ако не и пичкиљарда.... сите заедно да скокнат во еден исти момент земјотрес ќе направат 6ка по рихтер... ако ни дојдат само едно мало нас македонциве ќе не окупираат ито до Солун со се краците се ќе биде нивно...или ако се истепаат 2 фамилии ќе има 300 000 повредени у пичку мотор.
Си реков заеби кинезите те дефокусираат земи си пијачка...па уште една...па уште една, и знаеш што.
Од што сум се испијанал саботата, неделата разбрав дека сум фатил женска.... Митко се викат.

ДК....излегувам саботата,бев во еден кафич со рок музиче и се поднапивме малку....потоа одам во дискотека и гледам кинези.
Тријам очи, гледам уште еднаш, гледам пак кинези.
А си викам добро е, не сум пијан. И се подзамислив малку вака:
Чудна работа бе, во Охрид дошле да студираат дури од Кина. Што нација ќе беше тоа, светот го потопија 100 миљарди се напраја ако не и пичкиљарда.... сите заедно да скокнат во еден исти момент земјотрес ќе направат 6ка по рихтер... ако ни дојдат само едно мало нас македонциве ќе не окупираат ито до Солун со се краците се ќе биде нивно...или ако се истепаат 2 фамилии ќе има 300 000 повредени у пичку мотор.
Си реков заеби кинезите те дефокусираат земи си пијачка...па уште една...па уште една, и знаеш што.
Од што сум се испијанал саботата, неделата разбрав дека сум фатил женска.... Митко се викат.

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Кајагана кај ги наоѓаш рекламиве од страна што се бе?

Прво рекламана со човекон со куфер место глава (веќе у старт имаш сценарио за Б-Холивудски хорор) и порака "Вие за нас не сте багаж" И мојов прост мозок одма си ја довршува реченицата со "вие за нас сте кока-кола"

Па сега и рекламана за Опел со женскана што изгледа како девојчето од The Ring на постари години.Не дека си личат али исто страшни се и ти зјапаат во душата.
И ако Опел се рекламира зошто ја ставаат женскава? Или женската се продава? А зошто женска би се продавала освен ако не е маж со сменет пол.
Или затоа уствари се вика Опел. Ти мислиш жена а кога ќе ја донесеш дома има да ти го опали.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom