ti satva i vl_jm imaavte cest da doznaete koj te. koja mi e omilena akterka(
која чест ја имале еј
) i da go goprocitate moeto mislene vo vrska so izborite i nekoi od tuka da se skarate kako ovie dvajca na pr imer..................
jas samo si ja kazuvam vistinata i toasto se gleda devojkata e poln pogodok i ja proglasuvam za naj dobra akterka i sporedna akterka i e akterka nad akterkite i e podobra i od merlin monro vo sekoja smisla gi gazi site
nema da se rodi podobra akterka od nea vo narednite 100000000000000000godini i mas i e super dejvid od beverli hils isto strasen akter mnogu dobar par se i dvajcata znajatda glumat sto e naj bitno i naj ubavi se od glava do peti i dejvid ima dobro telo strasno gaze ofof i mnogu po dobro glumat i se po ubavi od anjelina i bret pit sto se isto taka mas i zena i se dobri akteri i od eva longorija i toni parker iako tie se razvedeniveke se edno.......posle od j.dip i vanesa paradi i od drugite holivudtski parovi...............ednostavno naj dobri akteri se............................sepak megan foks e malku podobra od dejvid zosto toj ne bese tolku glaven vo beverli hils tuku brendon i dilan i zatoa mozam da kazam deka e najdobar sporeden akter ama sepa e najdobar
--- надополнето: 16 декември 2011 во 03:58 ---
zosto preska imav dve lajkovi od vas a sega mi gi nema//????((((